Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Tube: Noise Destruction, 19. april

The Tube: Noise Destruction, 19. april

Novosadski DJ duo Noise Destruction, koji spada u začetnike elektronske scene u Srbiji, nastupiće u petak, 19. aprila od 22.00, u klubu „The Tube“ (Simina 21).

Autori neprolaznog hita „Laki je malo nervozan“ u Beograd dolaze posle posle punih šest godina pauze i zato obećavaju nesvakidašnju žurku.

Sastav Noise Destruction formiran je 1992. godine, kad je naša DJ scena još bila u nastajanju, a čine ga Fakir i Z. Široj javnosti su svakako najpoznatiji po legendarnom hitu koji sadrži niz citata iz čuvenih domaćih filmova „Laki je malo nervozan“. Ipak, ovaj dvojac je organizavao i prvi pravi veliki rejv događaj u Srbiji – kultnu „Techno Therapy“ žurku 1994. godine u Novom Sadu.

Da fakir i Z znaju da naprave atraktivan šou dokazali su i na „originalu“ i na rimejku ovog događaja koji se lani odigrao Novom Sadu, kada su uz spektakulrano varničenje i scenografiju isekli „peglicu“ na bini.

– Pošto smo poslednji put u Beogradu nastupali 2007. godine sa The Chemical Brothers u Areni, odlučili smo da napravimo nesvakidašni nastup. Ovog puta neće „peglica” biti u pitanju, ali da biste saznali o čemu se radi moraćete da dođete da vidite sami – zagonetni su Fakir i Z.

Dan kasnije je „Livin la vida loca party“, na kome će nastupiti DJ Aćim, Oysha i dvojac Zwein (Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović). Već po tradiciji tom prilikom se nastavlja akcija besplatnih koktela za dame od 23.00 do 00.30. Ulaz na obe večeri je slobodan.

Narednog vikenda dolazi Marcel Dettmann, a „The Tube“ će raditi i tokom maja. Početkom meseca biće priređen „Old School & New School“ vikend (3. i 11. maj), na kome će nastupiti čak 15 DJ-eva. Pored Bože Podunavca, Laleta Happy People, Dekija Milićevića, tu su i Vlada Eye i Mark Wee, uz pet back 2 back nastupa i to – Danijel Chehranov vs Nenad Jovanović, Kid Kimi vs John Jogurt, Vuk Smiljanic vs Nexie, Lea Dobričić vs Kristina Lalić i Lazy Bug vs Gabriel Grant. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.