Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Boddika u Mikser House-u, 18. maja
Boddika
Boddika

Boddika u Mikser House-u, 18. maja

Zvezda britanske klupske scene, Boddika, gostovaće u Mikser House-u, 18. maja od 22.00.

Izvođač koji je u poslednjih nekoliko godina zaradio titulu najinovativnijeg producenta koji pomera granice elektronske muzike meša dubstep, tehno, elekto, vraćajući publiku u vreme kada su razlike između stilova bile manje uočljive, a trake držale ljude na podijumu cele noći.

Pošto je elektronska muzika postajala sve finija i prisutnija, Boddikin sirov pristup pravljenju muzike je potresao muzičku scenu sve do samog jezgra.

DJ Boddika kao svoje najveće uticaje navodi staru školu elektro muzike, od hip hopa do detroitskih producenata, a svoj rad opisuje kao kombinaciju haus muzike Čikaga, detroitskog tehna, densa iz devedesetih i osamdesetih sa elektroinkom poput AFX-a, Autechre-a, Lisa Lisa Cult Jam-a i Prince-a.

Vlasnik je etikete NonPlus, koja je pre mesec i po dana objavila „Think & Change“ kompilaciju koja je odmah skrenula pažnju svetske klupske publike.
Takođe, on je čovek koji stoji iza veoma uspešnog projekta Instra:mental. Dva puta je bio na Exitu, jednom kao Instra:mental (2010), drugi put kao
Boddika (2011) i publika odlično pamti te nastupe.

Domaća podrška biće Necone, Flip, Rasheed i Roy Fokker. Karte možete kupiti na ulazu u Mikser House, na samo veče dešavanja i to po ceni od 300 dinara; posle ponoći cena karte je 400 dinara. (danubeogradu.rs)