Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života, od 17. do 19. maja
Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života
Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života

Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života, od 17. do 19. maja

Treći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života, Mivela Wellfit, biće održan od 17. do 19. maja (10.00-19.00) u Belexpo centru (Španskih boraca 74a).

Okupiće se više od 50 vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitnes i bodibilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju, osiguravajućih društava…

Oni će tokom trajanja Sajma imati priliku da predstave svoje proizvode, sretnu se sa posetiocima i približe im svoju ponudu. Naglasak je na konvenciji koja će biti posvećena sve prisutnijoj pilates industriji.

Misija sajma je predstavljanje fitnesa i velnesa kao jednog od najvažnijih trendova današnjice, dok im je vizija da Wellfit postane nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života. „Želja nam je da na jednom mestu okupimo sve one koji učestvuju ili doprinose fitnes i velnes sceni, da se podigne nivo svesti građana Srbije o vođenju računa o zdravlju i da se širokoj javnosti predstave svi mogući načini prevencije i samomedikacije“, naglasili su organizatori.

U okviru Mivela Wellfit sajma sigurno će omiljeno mesto biti Body&Mind radionice za opuštanje – mesto na kome će posetioci moći da uživaju i saznaju kako da se opustite posle naporne radne nedelje.

Sve ovo i još mnogo više je svakako razlog za sve one koji vole život, žive ili bi želeli da žive zdravije, da dođu i budu i sami deo ovog događaja. (danubeogradu.rs)