Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Tube: „Vatra“ i maratonski Supergroove party

The Tube: „Vatra“ i maratonski Supergroove party

Serijal sve popularnijih r’n’b hip hop žurki „Vatra“ ovog petka (10. maja) imaće premijeru u klubu The Tube (Simina 21), gde će se dan kasnije (11. maj) održati i maratonski Supergroove party.

Žurke „Vatra“ postoje oko dve godine, često menjaju lokacije i u petak će po prvi put gostovati u klubu The Tube. Na svakom od ovih partija organizatori uglavnom imaju nekog MC gosta i pripreme iznenađenje za publiku, a prošli put su štampali dolare koje su bacali na densflor.

– Ideja nam je da se lepo zabavimo uz hip hop i r’n’b muziku. Uvek dođe i dosta ljudi kojima ovo nije omiljeni muzički pravac, ali znaju veliki broj pesama iz ovih žanrova i mogu lepo da se zabave uz njih. Bez neke preterane „beogradske šatro ozbiljnosti“, cilj nam je samo da se zabavimo uz, naravno, već neko standardno iznenađenje – kaže Byp, jedan od osnivača ovih žurki.

Osim Byp-a, za miks pultom kluba The Tube u petak će biti i 50grass, Inspektor, Andrea 300 i Feloneezy.

Na maratonskoj Supergroove žurci nastupiće deset domaćih DJ-eva nove generacije. U pet „back2back“ setova „sastaće“ se: Danijel Chehranov vs Nenad Jovanović, Lazy Bug vs Gabriel Grant, Nexie vs Vuk Smiljanic, Kid Kimi vs John Jogurt i Battric vs Mivu. Ulaz na obe žurke je slobodan.

Veliko zatvaranje sezona kluba The Tube na programu je 17. maja, kada dolazi DJ Hermanez iz Belgije, uz koga će nastupiti i Dejan Milićević i Marko Milosavljević. (danubeogradu.rs)

loading...