Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Shlep – novo mesto na Savi

Shlep – novo mesto na Savi

Novo urbano mesto na reci je Shlep, sa atraktivnom lokacijom na novobeogradskoj strani, sa koje se pruža pogled na stari Beograd. Mesto jedinstvenog šmeka, fantastičan spoj dnevne zabave bogatih sadržaja, kulturnih dešavanja i kvalitetnog noćnog programa.

Novi beogradski splav postaće nezaobilazno mesto na mapi grada, atraktivno i inspirativno mesto kako za Beograđane tako i za posetioce Beograda. Svečano otvaranje splava Shlep (Savski kej bb) je u četvrtak, 6. juna.

Kulturni centar Shlep, čiji će program biti veoma dinamičan, zamišljen je kao spoj različitih vidova umetnosti, multimedijalnih sadržaja, nesvakidašnjih i atraktivnih dešavanja. Na jednom mestu publika će uživati u pozorišnim predstavama, filmskim projekcijama, stand-up nastupima, salsa i tango večerima i sajmovima najrazličitijih sadržaja. Raznovrsnost dnevnih aktivnosti upotpuniće i masovni časovi joge, sportski dani, igre bez granica.

Noćni klub Shlep idealno je mesto za ljubitelje dobrog provoda. Istančan muzički program činiće koncerti, didžejevi, clubbing atmosfera, specijalni performansi, koktel večeri. Poseban pečat noćnom programu daće obeležavanje deset godina rada Marka Gangbangera – „Deset godina na dokovima Beograda“.

Shlep će predstavljati sinergiju dnevne zabave, kulturnih sadržaja, opuštene atmosfere i kvalitetnog noćnog provoda, a otvoren je i za kućne ljubimce. Poseduje i pristan za brodiće. Na Shlep-u postoji mogućnost rentiranja bicikala i čamaca; obezbeđen je wi-fi internet.

Radno vreme Shlep-a je od 12.00 do ranih jutarnjih sati. (danubeogradu.rs)

loading...