Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Tube: Novo „odelo“ i retrospektiva najboljih žurki

The Tube: Novo „odelo“ i retrospektiva najboljih žurki

Klub The Tube, koji godinama predstavlja jedan od hramova BG clubbing-a, u petak, 18. oktobra od 22.00, velikom žurkom počinje sedmu sezonu pod sloganom „Last Chance To Dance“.

Klub je u potpunosti redizajniran, a ove sezone će se praviti retrospektiva svih najboljih žurki u poslednjih sedam godina, tako da već druge nedelje (25. oktobra) dolazi legenda francuskog tehna Oxia.

Na vikendu velikog otvaranje sezone nastupiće čak sedam domaćih DJ-eva. U petak, koji će i dalje nastupima najkvalitenijih domaćih i nizom gostovanja izvođača sa svetske A liste čuvati iskonski andergraund duh, za DJ pultom će biti jedan od najboljih domaćih DJ-eva Dejan Milićević, DJ dama Tijana Todorović i beogradski „kralj dip hausa“ Dušan Kačarević.

Subota će i dalje biti pretežno namenjena za funky i disco house, gde će uz inostrana gostovanja ekipu predvoditi „stari vukovi“ Peppe i Pookie i Goran Starčević i Oysha. Ova četvorka će biti zadužena za provod i drugog dana otvaranja (19. oktobar).

Ove sezone The Tube je u potpunosti promenio dizajn i sada će izgledati po ugledu na čuveni serijal Neonske noći (Neon Night) DJ Solomuna na Ibici. Osim „novog odela“, novitet je da će ove godine četvrtkom zaživeti hip hop veče „Timbe & The Gang“, na kome će domaćin biti Timbe iz poznate rep trojke Bad Copy, koji čine još Ajs Nigrutin i Wikluh Sky.

Sezona se odvija pod sloganom „Last Chance To Dance„, pošto The Tube trenutno predstavlja jedino mesto u Beogradu koje će više puta na mesečnom nivou dovoditi najeminetnije svetske DJ-eve. (danubeogradu.rs)

loading...