Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Octave One: Detroitski tehno u The Tube

Octave One: Detroitski tehno u The Tube

Dinamični tehno duo Octave One, koji već više od dve decenije spada među najcenjenije predstavnike čuvene detroitske scene, gostuje u petak, 15. novembra od 22.00, u klubu The Tube.

Iako je svakako najpoznatija stvar od ovog dua laganija pesma „Black Water“ sa Ann Saunderson, nastupi Octave One su znatno življi, dinamičniji i puni energije. Objavili su neke od revolucionarnih himni densflorova širom sveta, uključujući i čuvenu „Jaguar“ DJ Rolanda, zatim „Falling in Dub“ Random Noise Generation’s, kao i „My A.U.X. Mind“ Aux 88’s.

Radili su remikse za Massive Attack, Akabua, Stevea Buga, Inner City… Sastav čine braća Lenny i Lawrence Burden, a po potrebi pomažu i ad hok članovi Lynell, Lorne i Lance Burden.

Domaća podrška biće Dušan Kačarević. Karta do pola sata posle ponoći košta 300 dinara, a od tada 500 dinara.

Dan kasnije (16. novembar) je premijerni Tube Neon Party koji će biti po uzoru na serijal Neon Night DJ Solomuna na Ibici. Gosti kluba bi trebalo se da obuku u svetle boje koje će posebno „drečati“ na blek lajtu. Ovu svetlucavu zabavu režiraju DJ dvojac Zwein, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov. U petak, 22. novembra, spektakl: dolazi DJ Butch. (danubeogradu.rs)