Naslovna » Izlasci » Pozorište » Lord of the Dance, 18. marta u Areni

Lord of the Dance, 18. marta u Areni

Majstori plesa Lord of the Dance, posle više nego uspešnih nastupa koji su zadivili publiku i „zatresli“ Kombank arenu, 18. marta ponovo dovode predstavu koju nazivaju čudom modernog sveta.

Ulaznice se prodaju po cenama od 2.200, 2.500, 2.900, 3.300 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava i sa pravom se nametnula kao vodeći plesni spektakl u svetu. Za 18 godina koliko postoje, prerasli su u profesionalnu organizaciju koju čine dve stalno aktivne trupe koje nastupaju po celom svetu. Najbolji plesni šou na svetu do sada je oborio više svetskih rekorda.

Iako nisu deo popularne kulture, „leteći Irci“ mogu da se pohvale time da dobra koreografija, muzika, priča i kombinacija svega toga zajedno puni svetske arene od Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa.

„Show piece extravaganza“ kako ga opisuje LA Tajms, Lord of the Dance je magična avantura prizora i zvukova koja prenosi publiku u mitsku prošlost. Od trenutka kada se svetla ugase pa do poslednjeg bisa publika je opčinjena maestralno orkestriranom kombinacijom preciznih plesnih koraka, vrhunskog osvetljenja i vizuelnih efekata sa muzičkim numerama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, Majkl Fletli, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Lord of the Dance neprekidno ruši sve rekorde na biletarnicama širom sveta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo magije.

Igra puna života, energije i emocije, kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.