Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Delta City: FoodArt vikend

Delta City: FoodArt vikend

U atrijumu šoping-mola Delta City, 25. i 26. januara od 10.00 do 22.00, biće organizovan FoodArt vikend.

Ljubitelji hrane imaće priliku da uživaju u gastronomskoj manifestaciji FoodArt vikend u okviru koje će, u posebno pripremljenom etno ambijentu, biti predstavljeni proizvodi vodećih i stranih proizvođača hrane i pića. Posebna zanimljivost za posetioce biće nastupi karving i šugar art majstora, koji će posetiocima pokazati kako od krastavca, lubenice, jabuke, šećera nastaju prava umetnička dela.

Eugen Chocolate, Delikos Kosmajska, Stara Sokolova, Vinarija Tonković, Tupperware… samo su neki od izlagača koji će predstaviti svoje proizvode u okviru manifestacije FoodArt vikend, a posetioci će imati priliku da uživaju u besplatnim degustacijama vina, rakije, pršute i čokolade.

Tokom oba dana manifestacije, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa tajlandskom tehnikom rezbarenja voća i povrća, karvingom, kao i umetnošću pravljenja kompleksnih oblika od šecera, šugar art-om. Posebno zanimljivi za posetioce biće i nastupi Danila Bukarića i Pavela Hrcana, najpoznatijih domaćih karving majstora, kao i Luke Ljubičića, šugar art majstora. (danubeogradu.rs)