Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Tube: DJ Rolando, 13. januar

The Tube: DJ Rolando, 13. januar

Jedna od legendi detrotske scene, DJ Rolando, već tradicionalno će obradovati beogradske klabere i nastupiti za doček pravoslavne Nove godine (ponedeljak, 13. januar) u klubu The Tube.

Autor planetanog hita „Jaguar“, koji je i danas himna mnogih plesnih podijuma širom sveta, u The Tube dolazi u okviru retrospektive najboljih žurki od otvaranja kluba. Važi za klasičnog predstavnika „stare škole“ detrotiske scene. U svojim setovima DJ Rolando vešto kombinuje čikaški i detroitski zvuk, od hausa preko tehna, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim. U to su se prethodnih godina u više navrata uverili i gosti kluba The Tube, pa nema razloga da i u ponedeljak ne bude tako.

Uvertira za gostovanje DJ Rolanda je u petak, 10. januara, kada će velikom žurkom rođendan proslaviti serijal „Dirty SoundZ„.

Svojevrsno zagrevanje za nastup jednog od ljubimaca beogradske publike, predstavljaće velika žurka kojom će se tri dana ranije (petak, 10. januar) obeležiti prvi rođendan serijala „Dirty SoundZ“. Publiku će zabavljati Battric & Mivu, Klaus, MENE i Miloš Jovanović.

Karte za Rolanda su do 00.30 – 500 dinara, a posle – 700 dinara, dok je u petak ulaz 300 dinara. U subotu je, uz slobodan ulaz, novi Belgrade Disco Mafia party, u režiji Oyshe, Gorana Starčevića i Peppea. Ove večeri je i promocija tekile po principu „kupiš jednu dobiješ dve“. (danubeogradu.rs)