Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Tube predstavlja… DJ Chad Andrew

The Tube predstavlja… DJ Chad Andrew

Lider novog američkog deep-tech house talasa, DJ Chad Andrew, gostovaće 1. februara po prvi put u Srbiji i to u klubu The Tube.

Ovaj momak sa sunčane Floride, koji je leto proveo na čuvenom ostrvu zabave Ibici, dolazi u okviru zimske turneje. Organizator je nova agencija na domaćoj elektronskoj sceni Dirty Bookings, kojoj je ovo ujedno i premijerna žurka.

Deep i masan gruv kojim pleni svaka traka ovog didžeja vrlo brzo su skrenuli pažnju nekim od najuticajnijih faca svetske andergraund scene, kao što Yaya, Enzo Siraguza, Gel Abril i Marc Antona. Posle dve sezone u nizu na ostrvu zabavi Ibici, gde je radio na parti serijalu tINI & The Gang i nastupao u gotovo svakom klubu, DJ Chad Andrew je postao i ekskluzivac na label-u Dissonant, čiji je vlasnik upravo Marc Antona.

Lepa uvertira za gostovanje Amerikanca su dve žurke ovog vikenda. Jedan od naših najboljih DJ-eva, Dejan Milićević, i DJ dama Tijana T. imaće posle višemesečne pauze novi zajednički nastup u petak, 24. januara.

Dan kasnije (subota, 25. januar) je velika Grotto Gathering žurka, na kojoj će nastupiti Oysha, Calavera & Manya, ali i duo Babysitters. Kao specijalan poklon, u subotu će svi gosti koji dođu do 00.30 dobiti besplatne koktele. (danubeogradu.rs)

loading...