Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Tube: DJ Dejan Milićević pokreće parti serijal „Tito“

The Tube: DJ Dejan Milićević pokreće parti serijal „Tito“

Velika premijera nove serije žurki – „Tito“ (Tit Zero) – jednog od naših najboljih DJ-eva Dejana Milićevića, zakazana je za subotu, 22. februara, u klubu “The Tube”.

Pionir i veteran naše DJ scene Dejan Milićević je posle višegodišnjeg aktivnog rada po zemlji i redovnih gostovanja po eminetnim evropskim klubovima i festivalima, prošle godine pokrenuo svoj lejbl (label) pod nazivom „Tito“ (Tit Zero), koji hvata puni zamah ove godine. Za Milićeviću etiketu, koja koketira sa tehno i haus zvukom, izdaje i čuveni DJ Rush iz Čikaga.

– Na prvom partiju specijalni gost je Kanađanin iz Berlina Someone Else, a intro će raditi Nemanja Krstić. Pošto je ovo premijera, obećavamo neka muzička iznenađenja, ali i zaista lud provod za publiku. Inače, na svim „Tito“ zabavama imaćemo gosta iz zemlje ili inostranstva – kaže Milićević.

Karta za subotnje veče košta 300 dinara.

Dan ranije, u petak, 21. februara, na Retro trance žurci u klubu “The Tube” nastupiće legenda ovog zvuka Jothi Sidhu. Podrška su Stole, Max i Vlada, a ulaznica košta 500 dinara. Narednog petka (28. februar) sprema se novi šou pošto gostuje još jedan DJ velikan, Aril Brikha. (danubeogradu.rs)