Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Bejer pripremio iznenađenje za klabere
Adam Beyer
Adam Beyer

Bejer pripremio iznenađenje za klabere

U petak, 11. aprila, u KPGT-u (Radnička) nastupiće Adam Bejer (Beyer), a svi koji na ulazu kupe ulaznice po ceni od 1.500 dinara, dobiće potpuno besplatno i ulaznicu za rođendanski party Heineken Lucky Records.

Predstojeća proslava, čije su pripreme već uveliko u toku, biće održana 14. juna na jedinstvenoj lokaciji, na kojoj su se u prošlosti održale brojne legendarne žurke koje su oblikovale muzički ukus beogradskih klabera. Organizori su već potvrdili nastupe Kristijana Varele, Luiđija Madone i Mladena Tomića, kojima će se za gramofonima pridružiti i slavljenik Speedy.

Ulaznice za ovaj tehno spektakl biće u prodaji u izuzetno ograničenom broju, uprkos ogromnom interesovanju publike. Razlog tome je akcija poklanjanja ulaznica vernim fanovima koji kupe ulaznice za nastup Adama Bejera, kuma švedske tehno scene, na ulazu u KPGT, 11. aprila.

Svi oni koji su u pretprodaji već kupili karte za nastup Adama Bejera i Toma Hejdsa, isto tako imaće priliku da dođu do svoje ulaznice za rođendan serijala Heineken Lucky Records po povoljnoj ceni, takođe na ulazu u KPGT.

Drumcode spektakl, u okviru kojeg će nastupiti ove dve zvezde, samo je uvod u tehno šou koji organizatori spremaju za rođendansku proslavu koja je zakazana za 14. jun. (danubeogradu.rs)