Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Tom Jones u Areni, 15. juna
Tom Jones
Tom Jones

Tom Jones u Areni, 15. juna

Pevač jedinstvenog glasa i nepresušne energije, šarmer koji odoleva godinama, Tom Džons nastupiće 15. juna u Kombank areni.

Ulaznice po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 2.900, 3.200, 3.900 i 4.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Džons je 2009.godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao više od dva sata, zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere.

Ser Tom je istinska živa legenda. Na svojim koncertima, publiku vodi kroz različite muzičke ere i žanrove. Na prvom mestu mu je uvek snaga pesme i snaga glasa.

Njegova blizu 50 godina duga karijera sve vreme je vođena izuzetnom snagom. Kritičari širom svetu su jednoglasni u odobravanju i divljenju kako po snimljenim delima tako i po živim nastupima. Zanimaju ga skoro sve forme popularne muzike. Iako je poznat po hitovima među kojima su „Kiss“, „Delilah“, „If I Only Knew“, on je prvenstveno roker sa bluz dušom.

U svom rodnom Velsu poznat je i kao „Jones the Voice“ a važi za jednu od najvoljenijih ličnosti u muzičkoj industriji. Jedinstveno snažni glas, sposobnost i harizmatičnost čini ga jednim od najpoštovanijih osoba kome se svi dive i obožavaju u svetu moderne popularne muzike.

Spirit in the Room

Tom Džons je 2010. objavio svoj 39 studijski album pod nazivom „Praise&Blame“ koji je doživeo veliki uspeh a zatim, 2012. „Spirit in the Room“ zajedno sa producentom Etanom Džonsom, na albumu se nalaze pesme raznih autora među kojima su između ostalih Ričard Tompson, Leonard Koen, Pol Sajmon i Pol Makartni. Jednostavan, sirov i pun duše, takav je „Spirit in the Room“.

Njeno visočanstvo engleska kraljica mu je 2006. godine podarila titulu viteza. Dobitnik je niz nagrada, među kojima su Brit nagrada za izuzetan doprinos muzici, nagrada Silver Clef za životno delo, te nagrada „Hitmaker“ američke „Hall of Fame“ 2009. Sledeće godine dobio je i prestižnu britansku nagradu Music Industry Trust Award. Tom Jones je glumio u Simpsonovima a imao je uloge i u filmovima „Mars napada“ i „Agnes Braun“.

– Morao bih ozbiljno sebe da suzdržavam da ne pevam tako da ne mogu da vidim sebe povučenog sa scene, u penziji. Uopšte to ne mogu da vidim. Možda malo usporim u godinama koje slede, moguće da neću toliko puno raditi, ali se nadam da ću dok god sam živ biti sposoban da držim koncerte – izjavio je nedavno Tom Džons. (danubeogradu.rs)

loading...