Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Barutana: Uzbudljiv vikend na Kalemegdanu
Noise Destruction
Noise Destruction

Barutana: Uzbudljiv vikend na Kalemegdanu

Dve velike žurke biće održane u kalemegdanskom klubu „Barutana“, 25. i 26. jula. Poslednji julski vikend proći će u znaku festivala Lovefest i drum’n’bass zabave.

U petak, 25. jula od 22.00, na programu kluba „Barutana“ je „Drum&Bass All Stars„. Nastupiće najbolji domaći d’n’b didžejevi – Codex, Level, Delikt, Džonidža, Euphorics i drugi. Cena ulaznice je 300 dinara.

Subota, 26. jul, rezervisana je za poslednju Lovefest 2014 promo žurku ove godine. Muziku će puštati Boža Podunavac, Noise Destruction, John Jogurt, Kristijan Molnar, Calavera & Manya i Nikola Vemić, a posetioci će imati priliku da osvoje vredne nagrade i ulaznice za Lovefest.

Podsećamo – ovogodišnji Lovefest biće održan od 7. do 9. avgusta na novoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji, a kao glavna imena među gostima se ističu Džef Mils, Erik Pric i Mark Najt. Ulaznice za ovaj promo parti mogu se kupiti na ulazu u „Barutanu“ na veče događaja, po ceni od 300 dinara.

Pripremite se i za naredni vikend, jer će prvog dana avgusta na kultnu kalemegdansku pozornicu stati Goribor, uz podršku MKSDL-a i drugara. Karte za ovaj koncert već u pretprodaji.

Info: 063/329-519. (danubeogradu.rs)