Naslovna » Izlasci » Film » Grafiti crtači inspirisani filmom „Planeta majmuna: Revolucija“
Planeta majmuna: Revolucija
Planeta majmuna: Revolucija

Grafiti crtači inspirisani filmom „Planeta majmuna: Revolucija“

Mladi beogradski grafiti crtači u petak, 18. jula od 16.00 do 17.00, okupljeni na terasi Studentskog kulturnog centra (Kralja Milana 48) osmišljavaće grafite inspirisani filmom „Planeta majmuna – Revolucija“.

Radio Laguna u saradnji sa distributerskom kućom MegaCom Film, distributerom filmova studija „20th Century Fox“, kao organizatori, ovim povodom će deliti i brendirane poklone „Planete majmuna“ najboljim umetnicima. Ceo progam će uživo moći da prate posetioci, prolaznici, kao i slušaoci radija Laguna.

Beograđani će biti u prilici da vide uživo kako izgleda stvaranje ulične umetnosti, nauče „male“ trikove oslikavanja urbanih površina i oprobaju se i sami u stvaranju grafita.

U slikanju učestvuje nekolicina grafiti crtača, među kojima su Piros, Resto i Brada, dobitnici brojnih grafiti nagrada. Grafiti umetnici potrudiće se da likove iz filma dočaraju na samo njima svojstven način, koristeći različite tehnike i materijale.

Tokom prvog vikenda prikazivanja u Americi film „Planeta majmuna: Revolucija“ zaradio je već 73 miliona dolara. Predviđa se da će studio „20th Century Fox“ sledećeg vikenda, zahvaljujući filmovima „Planeta majmuna: Revolucija“, „X-Men: Dani buduće prošlosti“ i „Krive su zvezde“, prvi dostići zaradu od neverovatnih miijardu dolara na bioskopskim blagajnama u Americi i na taj način postaviti novi rekord u zaradi među najvećim holivudskim studijima.

Beogradska publika imaće priliku da prisustvuje ekskluzivnoj premijeri filma „Planeta majmuna: Revolucija“ na otvorenom 17. jula od 21.00 i u ponoć na Kalemegdanu (tereni KK Crvena zvezda). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.