Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging: Bangology Class
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging: Bangology Class

Najbolji party brend u Srbiji, Belgrade Banging, koji je doneo festivalski duh u noćni život Beograda, predstavlja još jednu sjajnu žurku: Bangology Class.

Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell su rezident DJ-evi ovog party brenda i mlade nade srpske scene elektronske dance muzike (EDM). Zaduženi za dobar provod, svake nedelje oduševljavaju publiku svojim jedinstvenim setovima, a ono što je specifično jeste da svaki od njih trojice ima svoj stil koji predstavlja na Banging žurkama i po kojem je prepoznatljiv. Unikatan spoj njihove različitosti je razlog zbog kojeg publika ima kompletan doživljaj kakav se viđa samo na svetskim festivalima.

Zvezde u usponu, ovi sjajni momci, držaće Bangology Class, predavanje o umetnosti dobre muzike i vrhunskog provoda. Svetska zabava se dešava svake nedelje na Banging žurkama, a za to je zaslužan Banging Trio u prethodno pomenutom sastavu.

Specijalno za ovu nedelju Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell su pripremili poseban set koji će zajedno predstaviti.

Nedelja, 10. avgust, klub Freestyler, Oakich b2b Tom Gepard b2b Erick Kasell. Info i rezervacije: 060/6918-487. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.