Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging: Bangology Class
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging: Bangology Class

Najbolji party brend u Srbiji, Belgrade Banging, koji je doneo festivalski duh u noćni život Beograda, predstavlja još jednu sjajnu žurku: Bangology Class.

Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell su rezident DJ-evi ovog party brenda i mlade nade srpske scene elektronske dance muzike (EDM). Zaduženi za dobar provod, svake nedelje oduševljavaju publiku svojim jedinstvenim setovima, a ono što je specifično jeste da svaki od njih trojice ima svoj stil koji predstavlja na Banging žurkama i po kojem je prepoznatljiv. Unikatan spoj njihove različitosti je razlog zbog kojeg publika ima kompletan doživljaj kakav se viđa samo na svetskim festivalima.

Momci koji su puštali muziku rame uz rame sa svetskim zvezdama EDM muzike poput Erica Prydza (Pryda & Cirez D) i Toma Sharka i koje su podržali mnogi uspešni DJ-evi kao što su Thomas Gold, Matty Menck, The Beatshakers, Mic Tha Funk, Diamond Mark i drugi, sada svoje znanje i iskustvo dele sa publikom na Banging žurkama.

Zvezde u usponu, ovi sjajni momci, držaće Bangology Class, predavanje o umetnosti dobre muzike i vrhunskog provoda. Svetska zabava se dešava svake nedelje na Banging žurkama, a za to je zaslužan Banging Trio u prethodno pomenutom sastavu.

Specijalno za ovu nedelju Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell su pripremili poseban set koji će zajedno predstaviti.

Nedelja, 10. avgust, klub Freestyler, Oakich b2b Tom Gepard b2b Erick Kasell. Info i rezervacije: 060/6918-487. (danubeogradu.rs)