Naslovna » Izlasci » Sport » „Taš“ dobio najsavremeniju teretanu
Taš - teretana
Taš - teretana

„Taš“ dobio najsavremeniju teretanu

Sportsko-rekreativni centar „Tašmajdan“, popularni Taš, dobio je najsavremenije sprave za vežbanje, a tokom zime ponudiće raznovrstan i kvalitetan program i mnoštvo besplatnih sadržaja za učenike.

Predstojeći zimski raspust biće uzbudljiviji, jer Taš sada ima teretanu koja raspolaže najnovijim i najsavremenijim spravama za vežbanje koje mogu koristiti kako mlađe kategorije i rekreativci tako i profesionalci.

Renoviran je „velnes blok“, saune su nove, a Taš sada ima i infracrvenu saunu i tursko kupatilo.

Direktor SRC „Tašmajdan“ Milan Novović kaže:
– Na ovaj način, uz zadržavanje istih cena, pokušali smo da dodatno izađemo u susret kako postojećim tako i novim korisnicima. Taj niz sadržaja nas izdvaja u odnosu na sve ostale, a kvalifikovani personalni instruktori čine da naša ponuda zaista bude konkurentna po svim pitanjima rekreativnog i profesionalnog bavljenja sportom.

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu ovaj centar nudi više aktivnosti na plivalištu i Ledenoj dvorani.
– Ponudićemo programe rekreativnog plivanja, klizanja i škole plivanja, i svi će biti besplatni, naravno uz đačku knjižicu. Za neke programe, poput obuke plivanja, potrebna je prethodna prijava na recepciji plivališta, kada će se i formirati grupe za obuku. Mislili smo i na starije sugrađane, posle 20 godina vratili smo Taš na pravo mesto, uredili teretane, saune, bazene i druge sadržaje na koje se u prethodnom periodu nije obraćalo dovoljno pažnje – rekao je Novović. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.