Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Banging: Jewelz & Sparks
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Banging: Jewelz & Sparks

Nova sezona žurki Belgrade Banging počeće 21. februara u Mikser House-u kada će gostovati Jewelz & Sparks.

Jedinstvena priča pretvorena je u umetničko delo koje će vam ove godine oduzimati dah. Događaj „The New Era powered by Jägermeister“ je uvod u „The Book Of 2015“, delo čiji je autor Belgrade Banging, najbolji party brend u Srbiji.

Ovo će biti nova epoha događaja elektronske muzike. Glavni likovi prvog poglavlja ove „knjige“ biće svetski poznate zvezde Jewelz & Sparks!

Kombinacija Banging-a i ovog kulturno-umetničkog objekta koji se nalazi u srcu Savamale već svima je dobro poznata, a sada nas ujedinjeni uvode u „Novu eru“ magičnih dešavanja. „The Book Of 2015“ će se sastojati od sedam do devet epskih dešavanja koja će podići vaš um na najviši nivo, pokrenuti najširi spektar emocija i proširiti vaše vidike izvan granica beskonačnosti.

Poznati nemački DJ duo Jewelz & Sparks već duže vreme zasenjuje svetsku muzičku scenu svojim hitovima. Jewelz & Sparks postigli su za godinu dana ono o čemu producenti u usponu samo sanjaju. Ovaj talentovani dvojac objavljuje muziku za najprestižnije izdavačke kuće kao što su „Flamingo Recordings“, „Ultra Records“, „Revealed Recordings“…

Njihove trake su puštane na svim najvećim svetskim festivalima u setovima zvezda kao što su Fedde Le Grand, David Guetta, Nicky Romero, Tiesto ili Hardwell.

Do kraja ove nedelje je aktuelna promotivna cena karte od samo 600 dinara – a onda će karte biti skuplje. Preuzimaju se u Mikser House-u pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.