Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Calling Festival 2015, 29. juna
Judas Priest
Judas Priest

Belgrade Calling Festival 2015, 29. juna

Judas Priest, Helloween i Steel Temple učestvovaće na ovogodišnjem festivalu Belgrade Calling 2015, 29. juna u Kombank areni.

Drugog dana festivala nastupa Toto.

U okviru još jednog letnjeg spektakla našoj najvećoj hali, nastupiće legende hevi metal muzike – Judas Priest. Oni će promovisati u Beogradu prošlogodišnji, 17. studijski album „Redeemer of Souls“.

Odmah po izlasku dostigao je šesto mesto na Billboardovoj Top 200 listi.

– Svakim svojim albumom podižemo standarde a „Redeemer“ je nastavio tu tradiciju – tvrdi pevač Rob Halford. – Smatramo da on najbolje pokazuje našu strast prema hevi metalu i predstavlja klasičnu kombinaciju rifova i solaža, gromoglasnih bubnjeva, iskonskog gruva i vokala koji se trudi da sve to nadmaši.

Fanovi ovog benda imaće priliku da čuju i najveće hitove među kojima su i „Victim of Changes“, „Painkiller“, „Breaking the Law“, „Living After Midnight“, „You’ve Got Another Thing Comin'“.

Engleska super grupa formirana je 1969. u Birmingemu. Već četiri i po decenije (doduše, uz pauze i promene u bendu) sviraju širom sveta, utiču na nove generacije svojom žestokom svirkom.

Are You Metal

Posle Black Sabbath, najstariji hevi metal bend već godinu dana je na turneji u sastavu Ijan Hil, Rob Halford, Glen Tipton, Riči Fokner i Skot Trevis.

Prvi put u Beograd dolazi nemački power metal bend Helloween. I oni će predstaviti nove pesme. Novi album „My God-Given Right“ biće objavljen 29. maja, tik pred nastup u Kombank areni.

Ljubitelji nemačke petorke moći će da uživaju u čuvenim hitovima „Dr. Stein“, „I Want Out“, „I Don’t Wanna Cry No More“, „As Long As I Fall“, „Are You Metal“ i svakako zanimljivoj set listi.

Belgrade Calling festival otvoriće makedonski bend Steel Temple.

Ulaznice

Iako je prvo najavljeno da će Belgrade Calling 29. i 30. juna (Toto) biti održan prvo na Kalemegdanu, pa na Ušću – definitivno je odlučeno da festival bude održan u Kombank areni. Najavljeno je loše vreme, a i dosta fanova je tražilo mesta za sedenje.

Kupljene ulaznice za koncert za parter/ fan pit ostaju iste i nema potrebe da se menjaju. Fanovi koji su kupili golden parter mogu ih zameniti za sedenje i dobiti nazad 500 RSD na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice. U prodaji su i ulaznice za tribinu (sedenje) po ceni od 3.400 RSD.

Ulaznice za Belgrade Calling 2015 u prodaji su putem servisa Eventim po sledećim cenama i kategorijama: parter – 2.990 RSD, tribine – 3.400 RSD i fan pit: 4.500 RSD (samo 1.000 ulaznica!). (danubeogradu.rs)

Satnica

29. jun 2015. (19.00)
Steel Temple: 19.30 – 20.15
Helloween: 20.45 – 21.45
Judas Priest: 22.15
Za fanove koji su kupili karte za Kalemegdan i Ušće (iste važe za Arenu!), ulazi su sledeći:
FAN PIT – Ulaz 106
PARTER – Ulazi Sever i Jug
Fanovi koji su kupili ulaznice za Arenu, imaju na istim napisano gde ulaze.

30. jun 2015. (20.00)
Toto: 21.00
Za fanove koji su kupili ulaznice za Kalemegdan i Ušće (iste važe za Arenu!) ulazi su sledeći:
FAN PIT – Ulazi Sever i Jug
PARTER – Ulazi Sever i Jug
VIP – Ulaz 102
Fanovi koji su kupili ulaznice za Arenu imaju na istim napisano gde ulaze.