Naslovna » Izlasci » Shopping » Jawbone UP move – mali, moćni treker
Jawbone UP move
Jawbone UP move

Jawbone UP move – mali, moćni treker

Kompanija Jawbone važi za jednu od najuticajnijih i najinovativnijih na tržištu Fitness and Health gedžeta i ime je iza koga stoje brojne inovacije kojima se vode i drugi proizvođači ove vrste hardvera.

Zapravo, reč je o jednom posebnom proizvođaču koji rešenjima pristupa iz mnogo uglova uključujući i fashion. Upravo zbog toga danas vam predstavljamo UP move – mali i lagani treker koji će vam pomoći da mnogo ozbiljnije pristupite svom zdravlju, tj. zdravim navikama i da svoje telo dovedete u top formu. Pogledajmo o kakvom gedžetu je reč.

Osnovu Jawbone UP move trekera čini akcelerometar (troaksijalni) i skup senzora koji svakog trenutka prate pokrete i fizičku aktivnost organizma. LED ekran je izostao što je i razumljivo s obzirom na krajnju cenu proizvoda, ali su zato tu LED diode preko kojih je moguće očitati statuse, tj. aktivnosti. One konkretno pokazuju režim rada (sleep mod, aktivni mod itd.), a signaliziraju i koliko, otprilike, imate još do ispunjavanja cilja koji ste sebi zacrtali.Promo

Vizuelno ovaj treker izgleda veoma atraktivno, a može se nabaviti u više različitih boja i maski i sa nekoliko zaista zanimljivih i korisnih dodataka.

Po pitanju funkcionalnosti UP move treker se ne razlikuje previše od sličnih rešenja na tržištu. To znači da broji korake, pređenu razdaljinu, utrošene kalorije, ukupno vreme aktivnosti, kao i vreme mirovanja.

U kombinaciji sa nekim dodacima može biti i veoma pouzdan pratilac sna koji je od ključnog značaja za profesionalne sportiste i dinamične osobe. Pored svega UP move poseduje i štopericu koja određuje tip neke aktivnosti i trajanje iste, mada se nama lično najviše sviđa mogućnost da se UP move pretvori u personalnog trenera.

Kao i za sve slične trekere tako i za UP move postoji aplikacija koju je dizajnirao proizvođač. Dostupna je za sve tri popularne mobilne platforme i veoma je funkcionalna i informativna. Ipak, onima kojima se ne bude dopala mogu skinuti i neku drugu jer je UP move kompaktibilan sa najrazličitijim Fitness and Health aplikacijama iz App store-ova.

Na kraju ostaje još da kažemo da UP move nije vodootporan, ali da bez problema na kraj izlazi sa prskanjem vodom ili nekom manjom kišom. Njegova najveća prednost je što je izuzetno kvalitetan i cenovno pristupačan u poređenju sa sličnim rešenjima zbog čega i uživa ogromnu popularnost u svetu. Verujemo da će se i vama dopasti, pogotovo čitateljkama!

Cena (sa PDV-om): 6.900 RSD

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.