Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Timo Maas 13. marta u klubu Dot
Timo Maas
Timo Maas

Timo Maas 13. marta u klubu Dot

Posle četiri godine, legenda nemačke tehno scene Timo Maas ponovo stiže u Beograd u petak, 13. marta, kada će nastupiti u klubu Dot.

Već 15 godina prošlo je od čuvenog remiksa za numeru „Azzido Da Bass – Dooms Night“, trake koja je lansirala Maasa u vrh nemačke elektronske scene. Karijera ovog tehno velikana datira 30 godina unazad.

Svojim studijskim albumom „Lifer“ iz 2013. godine, na kom gostuju Katie Cruel, James Lavelle iz sastava Unkle i pevač grupe Placebo, Brian Molko, Timo Maas je još jednom dokazao da klupski zvuk može da se kreće u okvirima moćnih vokalnih interpretacija.

Poslednjeg puta kada je bio u Beogradu, a to je bilo 6. maja 2011. u Belexpocentru, još jednom je podsetio naše sugrađane šta je to dobar tehno – a sada će Beograđani ponovo moći da uživaju u Maasovom DJ setu, ovog puta u klubu Dot. Domaća podrška u sastavu Vada Janjić & Dušan Lazović učiniće ovaj party nezaobilaznom tačkom susreta gradskih klabera.

Ograničen broj ulaznica nalazi u pretprodaji po ceni od 1.200 RSD, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Broj mesta je ograničen. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.