Naslovna » Izlasci » Film » „Best Exotic Marigold Hotel 2“ u bioskopima
Best Exotic Marigold Hotel 2
Best Exotic Marigold Hotel 2

„Best Exotic Marigold Hotel 2“ u bioskopima

Komedija „Best Exotic Marigold Hotel 2“ prikazuje se u domaćim bioskopima.

Duhovita priča o avanturi britanskih penzionera koji žive u „luksuznom domu za zrele godine“ u Indiji nastavak je istoimenog filma iz 2012. godine koji je zaradio više od 138 miliona dolara širom sveta.

Reditelj Džon Maden okupio je u komediji „Best Exotic Marigold Hotel 2“ glumce iz prvog dela sa još nekoliko pridruženih članova ekipe: Džudi Denč, Megi Smit, Bil Naji, Dev Patel, Selia Imrie, Penelope Vilton, Ronald Pikap i Ričard Gir.

Soni (Dev Patel) bacio je oko na jedno imanje jer je njegov prvi poduhvat Best Egzotik Merigold Hotel „za starije i lepe“ ostao sa samo jednom slobodnom sobom, što predstavlja problem za nove goste Gaja (Ričard Gir) i Laviniju (Temzin Greg). Dok sanjari o novom hotelu, Soni planira planira brak sa Sunainom (Tina Desai), koja je ljubav njegovog života.

Evelin i Daglas (Džudi Denč i Bil Naji) priključili su se radnoj snazi Džaipura, dok Norman i Kerol (Ronald Pikap i Dajana Hardkasl) razgovaraju o zamršenim odnosima svoje veze; Medž (Selija Imri) balansira između dva bogata prosca. Nova menadžerka hotela Mjurijel (Megi Smit) zna sve odgovore, jer ona je čuvar svih tajni simpatičnih gostiju hotela.

Upoznajte Indiju uz film „Best Egzotik Merigold Hotel 2“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.