Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Predstavljena Lisca kolekcija za leto 2015
Lisca - kolekcija za leto 2015

Predstavljena Lisca kolekcija za leto 2015

Predstavljena je nova kolekcija kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015.

Vreme bezbrižnog uživanja pored mora vrtoglavo se približava. Da biste imali dovoljno izbora šta da obučete na plaži, pobrinula se Lisca pa je prošle nedelje, u Ben Akina White Lounge-u, predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca za leto 2015.

Raznoliku ponudu kupaćih kostima dopunjuje bogat izbor modnih dodataka za plažu, kao što su haljine, japanke, torbe, peškiri, marame i naravno nezaobilazan komad za ovo leto: kaftan. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i linije kupaćih kostima za deci i za muškarce.

Elegantno, šareno, opušteno

Na događaju koji je bio organizovan za medije, prisustovali su pripadnici skoro svih vodećih magazina i portala u Srbiji, a pridružila nam se i poznata blogerka Branislava Antović.

Direktor firme „Lisca“ u Srbiji, Gorazd Uratnik, novinare je bliže upoznao sa misijom i vizijom kompanije, kao i planovima, s obzirom da Lisca ove godine slavi 60. rođendan.

Šareni Ben Akiba kokteli i fantastična dekoracija Studija Pjaf, savršeno su se uklopili uz spektar boja iz Liscine kolekcije za predstojeće leto. Uz ritmove muzike koja podseća na godišnji odmor i egzotične destinacije, novinari su mogli da uživaju istražujući nove trendove za plažu. Zabava na plaži se prosto osećala u vazduhu.

Kupaći kostimi Lisca su elegantni, šareni i opušteni. Linija kupaćih kostima Selection odiše glamuroznim raskošjem, dok su neki modeli obogaćeni pravim Swarovski kristalčićima. Tokom leta će vas oduševljavati žive morske boje, od različitih nijansi plave do energičnih nijansi roze.

Modeli iz kolekcije Cheek by Lisca razigrani su i savršeni za letnji odmor. Kolekcija je inspirisana savremenom hipijevkom, koja ovog leta osvaja u tirkiznom, žutom i cvetnom kupaćem kostimu. Različiti krojevi će oduševiti sve modne entuzijaste.

Lisca kupaći kostimi za 2015. zadovoljiće očekivanja žena različitih ukusa, veličina i oblika tela, a pojedine serije koje su dizajnirane shodno mix&match sistemu omogućiće još više kombinacija za opušteno i sadržajno leto. ∗ Dunja Style ∗

Lisca - kolekcija za leto 2015

loading...

Jedan komentar

  1. Elegantno i sareno, odlicna dekoracija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.