Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DJ vikend: Tom Novy i Freemasons
Tom Novy
Tom Novy

DJ vikend: Tom Novy i Freemasons

Gostujući DJ-evi popularne „Bašte kod Juge“ 12. i 13. juna, biće Tom Novy i Freemasons, a ovo je jedinstvena prilika da se ovako velika imena muzičke scene mogu čuti tokom jednog vikenda na jednom mestu.

Leto je pravo vreme za osvežavajuće open-air DJ nastupe i Beograd to dokazuje sve više iz godine u godinu.

Tom Novy (Novi) autor je mnogobrojnih klupskih hitova poput „Take it“, „Now or Never“, „Without Your Love“ i „Your Body“, sa kojim je dospeo i na 10. mesto Britanske liste singlova. Radio je remikse i producirao muziku za umetnike među kojima su Jimmy Sommerville, Snap, Ludacris, Sonique i mnogi drugi.

Zahvaljujući uvek svežem pristupu, Tom Novy je uspeo da ostane konstantan na vrhovima top lista dance muzike i nastupao je u svim većim evropskim klubovima i na festivalima, uključujući i nezaobilaznu Ibicu.

Publika u Srbiji ga, osim po klupskim gostovanjima, zna i po ućešću na „Dance Areni“ na Exit festivalu.

Ovog petka, 12. juna, Tom Novy će po prvi put nastupiti za DJ pultom „Bašte kod Juge“, a nekoliko dana kasnije, 17. juna, nastupiće i posle koncerta Robija Vilijamsa.

Oni koji u subotu, 13. juna, budu bili gosti „Bašte kod Juge“ imaće priliku uživo da vide i čuju kreativnu snagu Freemasons-a koja stoji iza hitova poput „Rain Down Love“, „When You Touch Me“ i remiksa pesme „Work“ r’n’b zvezde Kelly Rowland.

Freemasons
Freemasons

Bašta u hladu

„Bašta kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima.

Svakog dana posle 14.00, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok.

Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.