Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Lady Fair: Četvrti sajam za dame u septembru

Lady Fair: Četvrti sajam za dame u septembru

Sajam za dame Lady Fair, četvrti po redu, biće održan 12. i 13. septembra ispred Ušće SC.

Uz besplatan ulaz i veliki broj izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge, dame će moći da uživaju i u bogatom i raznovrsnom programu koji ih očekuje na ovoj manifestaciji.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, dok će na centralnoj bini, od 12.00 do 19.00 biti organizovan neprekidan zabavno-edukativni program, koji će raznolikim sadržajem privući pažnju velikog broja posetiteljki.Za dž

Dame će na Lady Fair moći da dobiju i informacije i savete stručnjaka o zdravoj ishrani, fitnesu i medicinskim uslugama, dok će one najsrećnije imati priliku da osvoje nagrade i poklone i uživaju u besplatnim masažama i tretmanima.

Lady Fair

Veliko interesovanje žena je za učešće u kreativnim radionicama u kojima u interakciji sa stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti koje interesuju jednu savremenu ženu. Pored toga, na štandovima izlagača dame moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Pored gore navedenih, kategorije u kojima će dame još moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Oranizatori zajedno sa sponzorima manifestacije pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje drugog vikenda septembra budu posetile Lady Fair ispred Ušće SC. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.