Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Šta obući sutra?
Moda za svaki dan - šta obući sutra

Šta obući sutra?

Vratili ste se sa odmora i ne želite da razmišljate o obavezama koja vas čekaju. Ipak, jedno pitanje sve nas proganja: šta obući sutra?

Ovo su osnovne kombinacije za razne prilike – ne samo primerene za školu i posao već i za izlazak, uživanje u prirodi, odlazak u bioskop, pozorište…

Bela košulja i farmerke

Idealno za šetnju, odlazak u bioskop ali i školu. Za školu možete zameniti košulju i obući belu majicu a oko struka vezati kariranu košulju koju ćete naravno skinuti u toku časova ili na velikom odmoru. Pristojnost na prvom mestu.

Ovo je kombinacija koja nikad ne izlazi iz mode, primerena je svim uzrastima uz pravi odabir košulje. Za starije dame je poželjnija bela tunika. Ukoliko vam farmerke ne prijaju i smatrate da ne pristaju vašim godinama, zamenite ih pantalonama. Klasičan izgled je uvek poželjan.

1

11

Bela mini haljina i cipele na pertlanje

Pertlanje kao detalj mogli ste da vidite svuda a posebno na obući. Mnoge devojke kombinuju cipele na pertlanje sa mini haljinama. Poželjna je bela sa prugama, kao atraktivna i aktuelna ove sezone. Na vama je da odaberete boju. Ovakva kombinacija je idealna za sve prilike uz pravilan odabir dužine haljine kao i rukava.

2

22

Majica bez ramena i midi suknja

Prijatna i vrlo aktuelna kombinacija ove sezone. Midi suknja ne pristaje svima – zbog toga je bolje prilagoditi je svojoj visini. Ramena su i te kako otkrivena ove godine i takav detalj je poželjan ne samo na majicama već i na haljinama. Postoje razne vrste majica/haljina bez ramena, odaberite onu koja vam najviše pristaje.

3

33

Majica i suknja sa dugmadima

Majica na pruge odlično ide uz teksas a ove sezone uz teksas suknju koja napred ima dugmad. Ovakvu kombinaciju možete nositi i u školu ali uz duže majice (nikako kropovane odnosno topove).

O majici na pruge smo već pisali. Može se, takođe, kombinovati i uz vaše omiljene farmerke na kojima su istaknuti dugmići. Dakle, dugmad je i te kako poželjna.

4

44

Bela majica sa kraćim pantalonama

Obična bela sportska ili pak elegantnija majica nikad ne izlazi iz mode. Za sezonu jesen 2015 aktuelni su sjajni, lakirani odevni predmeti, a uz belu majicu se preporučuju kraće, šire pantalone sa sjajem. Idealno je kada ovakve pantalone podsećaju na suknju pa sa takvim modelom ne možete puno da pogrešite.

5

55

Ovakvu kombinaciju možete nositi u školi, na posao (uz npr. belu bluzu i pantalone drugačijeg materijala) ali i kada izađete – sve zavisi od toga da li volite malo drugačiji vid oblačenja. Svakako pripazite na odabir materijala kada su u pitanju pantalone – mogu izgledati svečanije ili pak klasične ako su od materijala koji nema sjaj. ∗ Dunja Style ∗ (foto: WhoWhatWear)

Uređuje: Dunja Style

diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com