Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Tube – deveta sezona
The Tube - Traumer
Traumer

The Tube – deveta sezona

U Dobračinoj 17 ovog vikenda biće otvoren jedan od najboljih beogradskih klubova The Tube.

Deveta sezona otvara se 2. i 3. oktobra, a tokom dve večeri otvaranja za DJ pultom ovog kultnog mesta smenjivaće se najveća imena domaće DJ scene, uz jednog specijalnog gosta iz inostranstva. Klub je u susret novoj sezoni renoviran, a od ove sezone u sklopu kluba nalazi se i bar sa specijalnom ponudom koktela.

U petak, 2. oktobra, odličnu zabavu obećava lineup u sastavu: Dejan Milićević, John Belk, Speedy i Zwein. Ulaz na žurku biće besplatan pa se na klabere apeluje da dođu ranije i tako sebi osiguraju mesto.

Dan kasnije, u subotu 3. oktobra, na drugo veče otvaranja stiže čuveni Traumer sa etikete Desolat, tvorac megahita „Hoodlum“. Ovaj francuz je nova mlada nada na svetskoj tehno sceni, a gde god da nastupa Traumer pravi žurke za pamćenje!

Beograđani će imati ekskluzivnu priliku da ga slušaju na otvaranju kluba The Tube ove subote, 3. oktobra, uz Božu Podunavca, Vuka Smiljanića i Kid Kimija, a karte po ceni od 500 dinara moći će da se kupe na ulazu.

Gostovanje Traumera predstavlja samo uvod u uzbudljivu sezonu u kojoj će za DJ pultom kluba The Tube nastupiti mnoga značajna imena svetske DJ scene, među kojima i Aril Brikha, Luigi Madonna, Guy J, Oxia i mnogi drugi. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.