Naslovna » Izlasci » Festivali » Balkan Urban Experience od 4. do 6. decembra
Balkan Urban Experience (foto: Marija Piroski)
Foto: Marija Piroski

Balkan Urban Experience od 4. do 6. decembra

Jedinstveno hedonističko iskustvo Balkan Urban Experience biće održano od 4. do 6. decembra u Mikser House-u.

Balkan Urban Experience je susret tradicionalnog i modernog, mesto jedinstvene energije i odlične zabave. Tokom celog dana, na festivalu će se preplitati muzika trubača, DJ-eva, tamburaša i poznatih rock bendova, što u kombinaciji sa mnogobrojnim izlagačima balkanskog slow food-a, garantuje odličan provod.

Osim dobre zabave, u okviru festivala će se održati ocenjivanje i izbor najbolje srpske rakije, izložba radova mladih balkanskih dizajnera, izbor za novi dizajn zvaničnog suvenira Grada Beograda kao i nagradne igre za posetioce.

Balkan Urban Experience (foto: Marija Piroski)
Foto: Marija Piroski

Balkan Urban Experience predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji posle osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

U hladnim decembarskim danima zagrejaće vas gastronomski specijaliteti, razni delikatesi našeg podneblja od svadbarskog kupusa do slatkih vanilica. Uz nacionalne eliksire i zanimljive muzičke fuzije tamburaških, trubačkih i rock bendova, Balkan Urban Experience biće mesto koje na savremeni način predstavlja tradicionalne motive i stvara autentičnu balkansku energiju.

Organizatori festivala su Rakia Bar i Mikser House uz podršku Turističke organizacije Beograda. (danubeogradu.rs)