Naslovna » Blog » Dan u Beogradu » Novogodišnja čestitka 2016: Nada tinja…
Dan u Beogradu - novogodišnja čestitka 2016.
Novogodišnja čestitka 2016. (ilustracija: Shutterstock)

Novogodišnja čestitka 2016: Nada tinja…

Dragi čitaoci – sugrađani, sudržavljani, sukontinentalci i suplanetarci,

posle svih čestitki koje ste već dobili naravno da vam i mi želimo dobro zdravlje, malo više sreće, uspeha na svim nivoima.

Da iskoristimo naziv jedne dobre izložbe „Niko nije dovršen“… pa, tako ni mi. Ali, 2015. jeste. I sad radimo na dovršavanju 2016. – od prvog dana! Moramo da zapnemo da odem… da ostanemo ovde i da se borimo za tu, bolju, 2017. godinu! Naravno da je i 2015. bila veoma teška za život i posao u Srbiji, ali nada i dalje tinja. Kome je bila dobra taj je ili majstor ili…

Uzbudljivi dani u Beogradu

Godina 2016. je prestupna, što kaže Wikipedia, šesnaesta godina 3. milenijuma, šesnaesta godina 21. veka i sedma godina 2010-ih. Dok će u Rio de Žaneiru biti održana Letnja Olimpijada (5-21. avgust) i Paraolimpijske igre (7-18. septembar), u Beogradu će biti, izgleda, uzbudljivije nego ikad.

Beograd je domaćin EP u vaterpolu, EP u futsalu, teniserke i teniseri igraju mečeve FED i Dejvis kupa, očekujemo novi FEST i druge tradicionalne beogradske manifestacije… Očekujemo puno koncerata i novih filmskih i pozorišnih premijera.

(Au, baš smo optimisti! Sve će biti tako divno, jer je ovo jedna idealna državica! Iskreno, da znate da vam se divimo što ste tako hrabri pa ste i dalje ovde!)

A biće dobrih dana u Beogradu tokom 2016. godine. Sa lošima ćemo morati da se izborimo pogotovo tokom marta!

Želimo da Beograđani malo više idu na izlete i to ne samo po Srbiji, već i do Budimpešte, Beča, Milana, Rima, Briža, Lisabona… Želimo i da turisti dođu u Beograd i to ne samo oni iz Srbije, već i oni iz Ljubljane, Zagreba, Skoplja, Sofije, Amsterdama, Berlina, Londona, Mančestera, Pekinga, Tokija…

Želimo… MA, želimo samo normalniji život u Beogradu! I još bolji www.danubeogradu.rs. I da neko konačno plati oglas…
Po tradiciji, citiramo Koju za kraj: „Strpljivo čekaj, jer sve se menja – sigurno će biti još iznenađenja“!

Srećno!

P. S. Ukoliko ste ovo već pročitali – srećno još jednom!