Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Doček pravoslavne Nove godine 2016. u Beogradu
Doček pravoslavne Nove godine 2016. u Beogradu

Doček pravoslavne Nove godine 2016. u Beogradu

U noći između 13. i 14. januara dočekuje se pravoslavna Nova godina 2016. u Beogradu, a i tim povodom biće organizovano mnogo dobrih žurki.

Klub Drugstore

Pregled žurki u Beogradu počinjemo sa klubom Drugstore u Bulevaru despota Stefana 115. Program počinje slikanjem od 22.00, nastavlja se Twerk takmičenjem i partijem čiji su domaćini Mimi Mercedez, Fox i Rimski. DJ Kanbo završava doček „after-om“ koji počinje u četiri ujutru. Cena ulaznice je 500 RSD u pretprodaji ili 700 RSD na ulazu.

Danguba vol. 2

U sredu, 13. januara od 22.00, počeće odličan provod u klubu u Ćirila i Metodija 2. Bend Postmoderna sviraće najveće hitove domaćeg i stranog rokenrola. Informacije i rezervacije na 060/0905906.

KST

Tradicionalni doček „srpske Nove godine“ u KST-u (Bulevar kralja Aleksandra 73) biće priređen na dve scene. Muzika koja će se vrteti na sceni 1 je domaćice, rock, 80e, disco, pop, 90e, MTV hitovi, dok će scena 2 biti usmerena ka elektronici – house, rnb, dnb. Doček počinje u 22.00.

Narodno pozorište

Kao i svake godine od 1995. 13. januara će biti održan novogodišnji Gala koncert u kom će učestvovati solisti Narodnog pozorišta ali i gosti. Više o koncertu pročitajte OVDE.

Novi Sad, Trg slobode

Glavna zvezda na glavnom novosadskom trgu biće Goran Bregović. Na bini će biti i Manjifiko sa srpskim vojnim orkestrom „Stanislav Binički“, kao i tamburaški orkestar Zorule.

Uskoro ćemo imati više predloga…

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. Jedno do večitih pitanaj 13. januara, je gde dočekati Srpsku Novu godinu?
    Puno ponuda Nove godine 2016 kako u kafanama, restoranima, splavovima, Možda je važnije od mesta gde dočekujete s kim dočekujete Novu godinu i kako ćete se osećati. Onda je svako mesto lepo i najlepše. Zato na trgove, jer gde je puno ljudi tu je puno dobre i pozitivne energije.