Naslovna » BG servis » Linija 400 do vrha Avale od 29. aprila
GSP - autobusi

Linija 400 do vrha Avale od 29. aprila

Sezonska autobuska linija 400, koja saobraća od Voždovca do vrha Avale, kao i svake godine, uspostavlja se 29. aprila.

Na ovaj način se korisnicima javnog prevoza u dane praznika i vikenda omogućava poseta jednom od najpopularnijih beogradskih izletišta direktnom linijom javnog prevoza.

Trasa linije je iz smera Voždovca: Bebelova – Baštovanska – Paunova – Bulevar oslobođenja – Put za Avalu – Put za vrh Avale – vrh Avale i u suprotnom smeru Put sa vrha Avale – Put za Avalu – Bulevar oslobođenja – Paunova – Crnotravska – Save Maškovića – Voždovac.

Linija 400 će od Voždovca do Avale koristiti postojeća stajališta JGP-a, a dalje stajališta: „Podnožje“, „Spomenik sovjetskim veteranima“, „Hotel Avala“, „TV Toranj“ i „Čarapićev brest“.

Na liniji će do 31. avgusta saobraćati dva vozila subotom, nedeljom i državnim praznikom od 8.00 do19.30 sa intervalom sleđenja od 40 minuta. (Beoinfo)

2 komentari

  1. ova linija je previse spora, autobusi su stari i krece sa Trosarine. Za vise turistana Avali uvesti neku ekspresiju liniju koja ce kretati iz centra grada, ici pored sajma, pored Ade Ciganlije, Radnickom, Trgovackom, Ibarskom i kupiti ljude.

  2. Subota 20.5.2017 stižemo na zeljezničku stanicu u 0600 u Beograd. Dali ima autobus za AVALU u blizini, ili moramo otiči na VOŽDOVAC? hvala