Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo 2016.
Sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo

Sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo 2016.

Od 26. do 28. maja u Domu sindikata biće organizovan sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo na Trgu Nikole Pašića i u Domu sindikata.

Od 10.00 do 19.00 sva tri dana biće posvećena porodičnom biznisu koje je uvek imalo važno mesto u poslovanju u prestonici. Gradska vlada podržava ovu manifestaciju upravo zbog činjenice da je „porodica temelj društva, a njena stabilnost zavisi od zajedništva u svim segmentima“.

Naglašeno je i da je porodično preduzetništvo na globalnom, svetskom nivou jedan od najvažnijih i najčešćih oblika zapošljavanja, ali i da je sa aspekta razvoja zdravog društva veoma značajno, jer stvara osećanje pripadnosti. „Porodične firme su deo tradicije Beograda, ali i budućnosti“.

Pored mikro biznisa i porodičnog preduzetništva, posebno je planirana i promocija razvoja ženskog preduzetništva. Osim toga, sajam će biti prilika i da se uspostavi ili ojača saradnja sa privrednicima iz regiona.

Sajam Mikro biznis i porodično preduzetništvo organizuje Sekretarijat za privredu, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.