Naslovna » Izlasci » Vikend na Adi Ciganliji (14. i 15. maj 2016)
Ada Ciganlija - za sve generacije
Vikend na Adi Ciganliji

Vikend na Adi Ciganliji (14. i 15. maj 2016)

Leto na Adi Ciganliji i ove godine biće mnogo prijatnije nego u bilo kom drugom kutku Beograda, sa puno sadržaja za sve generacije.

Sezona se zahuktava ovog vikenda, 14. i 15. maja, kada je na programu nekoliko veoma zanimljivih događaja.

Subota, 14. maj

U organizaciji Veslačkog saveza Srbije, danas do 17.00 održava se Prvo kolo omladinske lige u veslanju.

Do 20.00 na mestu za piknik danas se održava i sedma Ferijalna roštiljijada, u okviru koje će biti organizovan i Festival tradicionalnih sportskih nadmetanja i Revija kulturno-umetničkih društava.

U subotu i nedelju, 14. i 15. maja, na igralištima kod kružnog toka, Pravoslavno sportsko društvo „Sveta Srbija“ organizuje manifestaciju čiji je program inspirisan likom i delom Nikole Tesle. O „Sportskom sabranju“ koje se otvara danas u 18.00 više pročitajte OVDE.

Od danas radi i Dino park na Adi. Na Makiškoj strani otvoren je svakog dana od 10.00 do 20.00.

Nedelja, 15. maj

Od 15. maja do 3. septembra na Adi Ciganliji, u joga parku kod kružnog toka, svake nedelje od 17.30 (kad je lepo vreme), održavaće se besplatni časovi joge za sve posetioce.

U nedelju, 15. maja od 9.00 do 17.00 na Savskom jezeru biće održano Prvenstvo Beograda u kajaku i kanuu i Đurđevdanska kajak kanu regata.

Tradicionalna beogradska biciklijada održava se u nedelju od 11.30 do 14.30 u organizaciji Asocijacije Sport za sve. Posle starta na Trgu republike i vožnje po beogradskim ulicama učesnici će vožnju završiti na Adi Ciganliji. Na platou Beogradskog kupatila biće priređen muzičko-zabavni program.

Sezona na Adi Ciganliji uskoro će biti i zvanično otvorena, a na našem portalu najavićemo sva dešavanja ovog leta na beogradskom moru. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.