Naslovna » Izlasci » Sajmovi » World of sport: Borilačke veštine, sportska oprema, zabava

World of sport: Borilačke veštine, sportska oprema, zabava

Manifestacija „World of sport“ prva je ove vrste u Beogradu – u petak i subotu, 27. i 28 maja, na Beogradskom sajmu se održava izložba sportske opreme, međunarodni turnir u borilačkim veštinama „Serbia & Russia vs. World“, performans bodibildera, drugi atraktivni nastupi, koncert grupe Amadeus bend

Na izložbi će se predstaviti vodeći proizvođači i distributeri sportske odeće, opreme i usluga, fitnes klubovi, sportske sekcije i centri za pripremu sportista.

U okviru pratećeg programa biće održan performans bodibildera “Miss & Mister Aesthetik”, modna revija sportske odeće i opreme poznatih brendova, kasting „Ring girls“.

Glavni događaj manifestacije je međunarodni turnir u mešovitim borilačkim veštinama “Serbia&Russia VS World“. Koncept turnira podrazumeva organizovanje šest do osam borbi u toku jedne večeri raznih stilova borilačkih veština: kik-boksa, profesionalnog boksa, tajlandskog boksa, grappling-a i MMA. Borbe će se održavati u ringu, a mečeve će suditi međunarodne federacije i srpske sudije koji poseduju međunarodne kvalifikacije. U turniru će učestvovati takmičari iz Srbije, Rusije, Nemačke, Turske, Holandije, Grčke, Francuske i Ukrajine.

Najvažniji meč programa je borba za titulu prvaka sveta u disciplini K-1 između Saše Polugića (Srbija) i Hamze Kendirdžiouglua (Turska), u subotu 28. maja u 19 časova i beskompromisna bitka Russia VS USA u disciplini MMA.

Koncert poznate grupe Amadeus bend, koji će upotpuniti bajk i pirotehnički šou, biće održan u petak 27. maja u 20 časova.

Manifestacija se održava u Hali 1 Beogradskog sajma. Organizator 1. Međunarodnog „World of Sport“ sajma u Beogradu je kompanija Grand Event Central.

Cena ulaznice je 300 dinara, ulaznice za meč 1000-1500 dinara, VIP ulaznica košta 3000 dinara, a VVIP 16000 dinara.  U cenu ulaznice od 1000 dinara uključen je parking, a za VIP posetioce obezbeđen je poseban parking. VVIP ulaznica uključuje sto za četiri osobe s hladnim predjelima i pićima.

Pojedinačne ulaznice za izložbu važe i kao ulaznice za meč u stand up zoni.

Telefon za rezervacije: +381 11 361 3610
Dostava ulaznica od 1000 dinara je besplatna na teritoriji Beograda.

(danubeogradu.rs)