Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Ledeno doba: Veliki udar
Ledeno doba: Veliki udar

U bioskopima: Ledeno doba: Veliki udar

Peti nastavak poznate animirane franšize „Ledeno doba: Veliki udar“ pretpremijerno će biti prikazivan od 9. jula u odabranim bioskopima.

Publika u Beogradu i širom Srbije od 14. jula moći će da uživa u do sada najvećoj avanturi ovih simpatičnih junaka. Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u 2D i 3D formatima, a karte za pretpremijerne projekcije su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret.

Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Sinhronizacija filma „Ledeno doba“

Ovakvi filmovi se uglavnom sinhronizuju kako bi najmlađi nesmetano mogli da uživaju u avanturama animiranih junaka. A Studio 20th Century Fox je i ovoga puta ovaj zadatak poverio glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma, kao što su Nikola Đuričko, Voja Brajović, Isidora Minić, Katarina Marković, Srđan Miletć i Duda Stojanović.

Ono što je drugačije od svih prethodnih sinhronizacija jeste da se u ovom delu pojavljuju i dve devojčice iz Matematičke gimnazije, Ana Isaković i Emilija Petrinjac, koje sinhronizuju nove junake, jednoroge Misti i Babls, drugarice od Sidove najveće ljubavi Bruk.

Iako im je ovo bilo prvo iskustvo u sinhronizaciji, po rečima rediteljke Ive Milošević, odlično su se snašle, a pritom i dobro zabavile. A kada Ana i Emilija ne sinhronizuju animirane filmove, one osvajaju nagrade na raznim republičkim takmičenjima. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Ice Age – Collision Course / Ledeno doba: Veliki udar. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: animirani, komedija. Sinhronizacija: Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voji Brajoviću, Isidora Minić. Reditelj filma: Michael Thurmeier.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.