Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Steve Bug u Barutani, u najavi Apgrade Weekend-a

Steve Bug u Barutani, u najavi Apgrade Weekend-a

Nastavlja se serija sjajnih gostovanja u Barutaniu petak 19. avgusta, od 23 časa, pred Beograđanima je Steve Bug, doajen nemačke i svetske haus i tehno scene.

Bug, koji ovoga puta nastupa na otvorenom, čest je i omiljeni gost beogradske publike. Domaću podršku pružiće Kristijan Molnar i Vlada Janjić.

„Džentlmen tehna“, kako ga je nazvao prestižni Resident Advisor, Bug važi za jednog od cenjenih DJ-eva i producenata na planeti, zahvaljujući skladnoj fuziji ritma i bas linije, gde uz istančan ukus i veštinu punu finesa jednako pokreće zahtevne poznavaoce elektronske muzike i one kojima je njegovo ime sinonim za odličan provod. Iz svoje baze u Berlinu putuje kao favorit na sve važnije svetske festivale među kojima su HYTE, BPM i Nuits Sonores, ne zaobilazeći pritom odabrane klubove Space, Watergate, Pacha, Panorama Bar i mnoge druge. Odgovoran je za esencijalnu miks seriju po imenu „Bugnology“, dok su njegovi uvaženi miksevi za Cocoon, Fabric i Fuse smatrani za bisere elektronskog izdavaštva.

Pored etiketa koje odišu aromom prefinjenosti, Audiomatique i Dessous, Steve je takođe i vođa legendarne Poker Flat kuće koji je uz imena Trentmoller, John Tejada, DJ T, Nico Lahs (Nicolas Jaar), Alex Niggemann, Daniel Dexter, Mihai Popoviciu, Mathias Tanzman, Vince Watson, Mark Henning, Martin Buttrich, Martin Landsky, pozicionirao ovu diskografsku kuću na globalnom nivou kao jedan od glavnih izvora savremenog hausa. Nakon skoro dve decenije postojanja i 176 izdanja, Poker Flat je jedna od najuticajnijih etiketa čiju dugovečnost može da zahvali svom neprikosnovenom kvalitetu koji održava od samog početka.

Ulaznice za nastup Steve Bug-a prodaju se na blagajnama Eventima po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.

Prepare to Apgrade žurka, pa Apgrade Weekend

Steve Bug u Beogradu nastupa u najavi velikog događaja – Apgrade Weekend-a, zbog čega se žurka i zove – Prepare to Apgrade. Popularna manifestacija će i ove godine ugostiti neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene, kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste Dixon, najtraženiji svetski DJ tandem Tale of Us, „live techno“ majstor Recondite, elektro-heroina Miss Kittin… Domaću podršku pružiće im naši međunarodno priznati izvođači Marko Nastić, Tijana T i Vladimir Ivković, te iskusni Apgrade rezidenti Gordan Paunović i Vlada Janjić.

Apgrade Weekend se održava 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja.

Dvodnevne ulaznice za ceo Apgrade Weekend prodaju se na blagajnama Gigstixa i Eventima po prvoj, ranoj ceni od 1590 dinara za parter i 2590 za VIP terasu, a sledeće cene ulaznica biće više. Ulaznice za pojedinačne večeri biće u prodaji neposredno pre Apgrade vikenda, ukoliko se prethodno ne rasprodaju svi kompleti. Kapacitet je ograničen na 2.500 posetilaca po večeri, a vikend ulaznice će ispred ulaza biti menjane za narukvice.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković