Naslovna » Turizam » Balkan Helikopters: Razgledanje Beograda helikopterom

Balkan Helikopters: Razgledanje Beograda helikopterom

Panoramsko razgledanje Beograda helikopterom omogućio je „Balkan Helikopters“ prvi operater u Srbiji za prevoz putnika helikopterom.

(Proverili smo – važi za sezonu proleće/leto 2018!)

Po ugledu na velike gradove širom sveta kao što su London i Njujork, od sada je i u Beogradu moguće razgledanje u trajanju od 15, 30 ili 60 minuta, kao i ture prilagođene pojedinačnim zahtevima.

Pored panoramskog razgledanja, „Balkan Helikopters“ u ponudi ima i najam helikoptera za prevoz do bilo koje lokacije u Srbiji i regionu, kao i za posebne prilike kao što su proslave, venčanja i poslovni skupovi. U jednom danu, sa polaskom iz Beograda, moguće je obići sve prirodne lepote Srbije, čime se upotpunjuje turistička ponuda naše zemlje.

– Beograd je jedini grad u našem regionu koji nudi panoramsko razgledanje helikopterom, što ga pozicionira kao turističku metropolu u ovom delu Evrope. Ova ponuda je od izuzetnog značaja za turizam našeg grada i zemlje, razvoj vazdušnog saobraćaja u regionu, kao i celokupnog privrednog i poslovnog potencijala – izjavio je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

Informacije i prijave za panoramsko razgledanje helikopterom od sada će biti dostupne u turističkom informativnom centru Turističke organizacija Beograda, u Knez Mihailovoj 56 ili pozovite 011/ 2635-622.

(danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Mgli ste i vi da nam date informaciju umesto da nas upucujete u Knez Mihailovu? Osim da ce letovi trajati po per minuta niste drugo niste znali da nam kazte!? Tako da il naposite i dovrsite clanak il dajte samo naslov ?