Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Magacin Depo: Velika drum’n’bass žurka 1. januara

Magacin Depo: Velika drum’n’bass žurka 1. januara

“Najjači lajnap ikada” – sa dobrim razlogom glasi najava za veliku žurku u Magacinu Depo Rewind 2017, koja počinje 1. januara u 22 časa.

Ulaznice su u prodaji preko mreža Eventim i Gigs Tix, po ceni od 700 i 900 dinara (VIP) u prvom kontingentu, a Magacin Depo nalazi se na adresi Travnička 3.

Učesnici

Cyantific (Viper, UK)
Cyantific dolazi iz Londona, u drum n bass muzici je od 2002 godine i iza sebe ima 3 albuma i mnoštvo hit singlova. Od 2014 muziku izdaje ekskluzivno na Viper recordings etiketi a njegove dj setove ljudi opisuju kao sklop magične tehnike i energičnog ludila.

Optiv (Virus, RAM, Cause4Concern, UK)
Optiv je osnivač Cause4Concern drum n bass supergrupe koja je uticala da NeuroFunk zvuči baš ovako kako to danas imamo prilike da cujemo. Autor je 3 hit albuma od kojih su 2 u kolaboraciji sa BTK-om i jedan je od glavnih uzora Noisia kolektiva. Jedan od producenata čija se muzika nalazi u svačijem setu!

BTK (Virus, RAM, Dutty Audio, Brazil)
BTK je najuspešniji brazilski dj koji je izgradio drum n bass i techno karijere uporedo i zajedno sa Optiv-om nalazi se na lajnapima najvećih svetskih festivala. Vlasnik je i menadžer nekoliko drum n bass etiketa, između ostalih i sopstvene Dutty Audio na kojoj je 2016. godine izdao prvo poglavlje remiksa najpopularnijih Optiv&Btk hitova.

MC RymeTyme (Virus, Eatbrain, UK)
MC RymeTyme je karijeru izgradio uz velikane Ed Rush & Optical i član je njihove izdavačke kuće VIRUS od samog nastanka, prvi MC koji je imao priliku da rimuje uz Neurofunk dok je njegova etiketa 1210 ugostila najkvalitetnije producente techstep-a. Iza sebe ima veliki broj uspešnih solo izdanja kao i kolaboracija sa vodećim drum n bass izvođačima!

VRH (Metnem, Architecture, Kisa Metaka, Hrvatska)
Poreklom iz Splita, VRH sa svojim brkovima dolazi na scenu sa već utabanom muzičkom pozadinom i velikim brojem nastupa po Evropi kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.). Nezadovoljan nedostatkom raznolikosti u drum n bass-u, menja ime u VRH i počinje eksperimentisati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korene pomešane sa Drum and Bass elemenatima. Ubrzo nakon promene svog stila, VRH potpisuje za etikete Architecture, Tribe12, Metnem i Dubkraft i dobija podršku od Gremlinz, Dj Ink, Raiden, Moresounds, Om unit, Codex, The Untouchables, Zero T… VRH je takođe i official DJ rap grupe Kiša metaka kojoj radi i na postprodukciji albuma, a sarađivao je sa Dječacima na albumu, bio DJ podrška Bori Balboi, High5-u, Mimi Mercedez, Prti Beege i mnogim drugima.

Domaća ekipa najavljena je u sledećem sastavu: Codex (Metnem), Splash Heads (Blackout Music, Eatbrain), Bitz (RollTheDrums), Džonidža (RollTheDrums, RS), MC Kastiljas (Codex, Metnem), MC Don Dada (RollTheDrums) i MC Edge (Deadline Design).

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković