Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Beč: Otkrijte šoping ture
Šoping ture u Beču (foto: WienTourismus / Peter Rigaud)
Šoping ture u Beču (foto: WienTourismus / Peter Rigaud)

Beč: Otkrijte šoping ture

Organizovane šoping ture u Beču mogu da budu veoma zanimljive jer vodiči vode posetioce do skrivenih prodavnica…

U velikom gradu je teško naći male prodavnice za svaku preporuku van glavnih pešačkih zona i šoping ulica, ali ovoga puta predstavljamo šoping u sporednim ulicama austrijske prestonice.

Šoping tura „7tm“ upućuje posetioce u modnu i dizajnersku scenu 7. Bečkog okruga koji je trenutno stecište aktuelnih modnih trendova.

Ljubitelji mode ovde mogu naći mnogobrojne prodavnice odeće, obuće i modnih dodataka svih stilskih pravaca. Iskusni stilisti vode šoping turu koja traje između dva i tri sata, a predviđena je za maksimalno osam osoba (www.7tm.at).

Šoping ture na zabavan način

Na programu ture „Šoping sa Lusi!“ nalaze se 1. i 7. Bečki okrug. Lusi na šarmantan i zabavan način otkriva posetiocima manje poznate prodavnice i upoznaje ih sa bečkim dizajnom i rukotvorinama.

Od nakita, preko mode, do nameštaja i kozmetike, Lusi nudi sveobuhvatni šoping program koji uključuje i kulinarski doživljaj, degustaciju marmelada, čokolada ili sirćeta. Ture sa Lusi traju tri sata i prilagođene su interesovanjima učesnika koji dobijaju i specijalne popuste u prodavnicama koje obilaze (www.shoppingwithlucie.com).

Voditeljka Kati Cimerman priređuje turu „Atraktivni u Beču“ (Fesch inside Wien) i otkriva različite prodavnice, lokalne modne ateljee, kao i svoje preporuke.

U okviru luksuznog šopinga posećuju se ekskluzivne prodavnice u centru grada, a organizovana je i poseta kući „Šusterman & Borenštajn“ (Schustermann & Borenstein). Ovaj „šoping hram“ nudi veliki broj artikala različitih svetskih dizajnera po specijalnim cenama, ali je dostupan samo članovima.

Tura sa Kati Cimerman traje od tri sata, a po želji u ponudi se nalaze i usluge iznajmljivanja limuzina (www.feschinside.wien).
(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.