Naslovna » Izlasci » Za bolji kvalitet života: Pobedite depresiju, povećajte energiju, od 17. do 19. marta u hotelu Prag
meditacija

Za bolji kvalitet života: Pobedite depresiju, povećajte energiju, od 17. do 19. marta u hotelu Prag

Proleće je idealno vreme za nove početke i pozitivne promene. Donesi odluku da počneš da menjaš kvalitet života, postižeš više uspeha i podigneš nivo lične energije.

Za  sve one koji žele da saznaju zašto je meditacija baš za njih, nauče tehniku disanja, kako da se reše stresa i saznaju zašto je DHP metoda jedinstvena i koliko može da poboljša kvalitet života, u hotelu „Prag“ će u petak 17. marta od 19.00 do 20.00 biti organizovana besplatna (info) večera na kojoj mogu da se dobiju odgovori na sve gore navedene dileme.

Na istom mestu tokom vikenda (18. i 19. mart) od 15.00 do 19.00 će biti održan Basic DHP kurs, jednostavan i praktičan program putem koga možete da revitalizujete telo, probudite unutrašnji osećaj sreće i ispunjenosti, uklonite depresiju i napetost, povećate energiju, samopouzdanje i unutrašnju snagu.

Probudite svoju pravu prirodu i pucajte od samopouzdanja, budite ispunjeni i zadovoljni sobom u svakom trenutku.

Sada je pravi trenutak da to ostvarite!

Učestvujte na radionici na kojoj ćete saznati kako da probudite svoju unutrašnju snagu, ostvarite emotivni balans, imate konstantno visok nivo energije i osećate se dobro u svojoj koži. (danubeogradu.rs)

 

loading...