Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ 8. i 9. aprila

Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ 8. i 9. aprila

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnesa i zdravlja „Dodir Pariza“ u prolećnom izdanju, 29. po redu, biće održan u subotu i nedelju, 8. i 9. aprila na Beogradskom sajmu.

Manifestacija koja se organizuje dva puta godišnje, u proleće i jesen, okupiće još jednom proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća, kao i kompanija, ustanova i organizacija koje se bave zdravljem, preventivom i fitnesom.

Sajam je prilika da zainteresovani upoznaju nove proizvode, trendove, preparate, aparate… na nizu prezentacija i dešavanja, kao i da iskoriste popuste i kupe nešto od izloženog.

Poznati dermatolozi, kozmetolozi i fitnes stručnjaci, uobičajeno, davaće savete o nezi i pravilnoj ishrani.

Prisustvovanje predavanjima na kongresu kozmetike, koja se u kongresnoj sali održavaju u trajanju od 25 minuta i 50 minuta, je besplatno.

Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ najveći je beauty sajam u regionu, i uz Bolonjski Cosmoprof i moskovski Intercharm jedan od najvećih u Evropi. Na jesenjem sajmu, održanom u oktobru, bilo je prisutno više od 300 brendova iz desetak zemalja.

Sajam kozmetike Dodir Pariza održava se u Hali 2 i otvoren je od 10 do 20 časova.

Cena ulaznice je 350 dinara po danu. Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 200 dinara po danu.

(danubeogradu.rs)