Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Arena Dance Club: DJ Mahmut Orhan pozdravlja fanove

Arena Dance Club: DJ Mahmut Orhan pozdravlja fanove

DJ Mahmut Orhan koji će nastupiti sutra, u petak, 26. maja, u okviru Arena Dance Cluba poslao je video pozdrav svojim fanovima u Beogradu.

DJ Mahmut Orhan napravio je pravu pometnju na muzičkoj sceni prošle godine izbacivši hit numeru „Feel (fest. Sena Sener)“ a početkom ove nedelje i video za pesmu „Save Me“ koja već ima oko tri miliona pregleda.

Delimo 5×2 ulaznice za Arena Dance Club!
Pošaljite mail na danubeogradu@gmail.com.
Subject: Arena Dance Club
Text: Ime, prezime i br. mob. tel.
Najbrži dobijaju ulaznice!

Mahmut Orhan kombinuje deep house, groovy indie dance i etno zvuk iz sopstvene kulturne tradicije što ga čini jednim od najperspektivnijih mladih muzičara. Njegov jedinstveni zvuk vuče korene duboko iz dance zajednice a njegovo stvaralaštvo napreduje sve bržim tempom.

U okviru Arena Dance Club večeri, 26. maja, nastupiće i Carla’s Dreams, vlasnici hita „Sub Pielea Mea – #Eroina“, jedne od vodećih numera na domaćim radio stanicama. Tokom prošle godine skoro svaka njihova pesma našla se među najslušanijim sa više od 50 miliona pregleda na YouTube kanalu a nedavno su izbacili još dva hita, duetsku pesmu sa Innom „Tu Si Eu“ i „Pana La Sange“. Interesantan podatak je da sastav Carla’s Dreams nastupa pod maskama, čini ih više pevača, muzičara i kompozitora a njihov identitet još nije otkriven.

U okviru Arena Dance Cluba, atmosferu će zagrevati i DJ-evi TDI radija – Marko Španac i Rosske.

Događaj počinje od 21.00. Ulaznice se u prodaji po ceni od 1990 RSD na blagajni Kombank arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: blagajni Doma omladine i „Ušće“ SC. Ulaznice će biti i u online prodaji preko sajta www.kombankarena.com. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.