Naslovna » BG svaštara » Drugi pišu » Montažni akvapark u Bloku 45 – Aqua fun Beograd
Aqua fun Beograd (ilustracija)
Aqua fun Beograd (ilustracija)

Montažni akvapark u Bloku 45 – Aqua fun Beograd

U novobeogradskom Bloku 45 biće otvoren montažni akvapark u Dr Ivana Ribara 191 – Aqua fun Beograd, objavio je Blic.

Na lokaciji udaljenoj oko 400 metara od tramvajske okretnice u Bloku 45 u pravcu Ostružnice, 15. juna bi trebalo da bude otvoren Aqua fun Beograd.

– Koncept koji smo zamislili potpuno je nesvakidašnji, nije u pitanju klasičan akvapark. Želeli smo da ljudima pružimo oazu u hladovini i zelenilu nadomak civilizacije – rekao je vlasnik Miljan Vuksanović.

Nova informacija: Aqua Fun se otvara 21. jula 2017. Pročitajte više na OVOM LINKU!

Naime, ovaj akvapark zbog urbanističke dozvole neće imati ukopane bazene ili izbetonirane staze, već će sve penjalice, tobogani na naduvavanje, objekti, tende, čak i sami bazeni biti montažnog tipa.

Vodeni park je predviđen za 2.000 odraslih i dece. Biće postavljeni punktovi sa sladoledima, brzom hranom, pićem, a sve će se plaćati prilikom izlaska pomoću narukvice koju svaki posetilac dobije na ulazu.

– Imaćemo tobogan visok 12 metara, a ideja nam je da sve podseća na „Igre bez granica“ – dodao je Vuksanović.

Kako će izgledati Aqua fun Beograd, još se može samo zamišljati jer su radovi u toku.

Na široj teritoriji Beograda postoji samo jedan pravi, veliki akvapark i to u Jakovu, u opštini Surčin. Međutim, mnogima je on ipak predaleko.

Na Ledinama je drugi, znatno manji, koji deo bazena ima na otvorenom a deo na zatvorenom. Konačno, prošle godine je počela gradnja akvaparka na Adi Ciganliji, ali je obustavljena zbog nedostatka dozvola.

5 komentari

  1. Nije to u bloku 44, vec posle bloka 45 tj naselje Ivana Ribar

  2. Ovako je nesto predivno sto su smislili jer neki sigurno nece dolaziti iz Beograda u Petrovdan ili Jakovo 😀 jedva cekam da se otvori

  3. Jel se otvara 15.juna 2018?? Posto ga ne vidim

  4. Nepostojeci aquapark,nigde gradilista nigde se nista ne dovozi…..

  5. Bio sam juce sa decom, ima i poludnevna karta koja je upola cene i stvarno je pristupacna, novo je i cisto, deca mogu bas lepo da se izjure i izmore.