Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » ADATA predstavlja UV100F, poseban praznični USB fleš disk

ADATA predstavlja UV100F, poseban praznični USB fleš disk

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je UV100F, specijalno izdanje USB fleš diska, posebno dizajnirano za predstojeću sezonu praznika. Ovaj USB 2.0 disk je dostupan u varijantama sa 16 GB i 32 GB i krasi ga crveno-beli dizajn sa božićnim elementima. UV100F je savršen poklon za prijatelje, porodicu ili kolege, a prodaje se u dopadljivoj crvenoj kutiji koja dodatno naglašava njegov status specijalnog izdanja. Ovaj model je deo duge tradicije specijalnih izdanja USB fleš diskova kompanije ADATA, koji su postali veoma traženi među kolekcionarima.

Dizajniran specijalno za praznike

Već i samim pakovanjem koje krasi Deda Mraz, UV100F zrači prazničnim duhom. Sam disk ima kompaktno crveno kućište na kome su belom bojom oslikani Sneško Belić (model sa 16 GB) i Deda Mraz (model sa 32 GB). Pored toga što je praktičan USB disk, UV100F je i odličan poklon za sve, jer svima dobro dođe dodatnih 16 GB ili 32 GB prostora za podatke.

Bez poklopca i bez muke

Kod UV100F modela naglasak je na dopadljivom i tematskom dizajnu koji je prilagođen praznicima, a ne na složenoj mehanici. Zato nema poklopac, što znači da ima manje delova o kojima morate brinuti i koje možete izgubiti.

Laka prenosivost za bezbrižnu mobilnost 

Kao i većina ADATA USB fleš diskova, i UV100F ima otvor za sigurnosnu traku, pa ga možete lako vezati za kaiš, ključeve ili razne priveske. Zahvaljujući tome drastično su smanjene šanse da zagubite UV100F, a prenosivost je neuporedivo lakša i praktičnija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.