Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Saveti: Kako da brže ustanete iz kreveta
Saveti: Kako da brže ustanete iz kreveta
Saveti: Kako da brže ustanete iz kreveta

Saveti: Kako da brže ustanete iz kreveta

Ponekad, jutro može da bude baš naporno. Uglavnom, zbog prethodne večeri ili noći. Pa, kako da brže ustanete iz kreveta i započnete radni dan?

Ima li ičeg goreg od sata/telefona koji zvoni kao sto crkvenih zvona? Ima: sat/telefon koji zvoni a napolju je hladno i sneg pada. Ali, evo spasa, zahvaljujući stručnjacima…

Popijte vodu

Prvo i osnovno: trebalo bi da pre odlaska u krevet da sipate vodu u čašu i ostavite pored kreveta. Kada se probudite, popijte vodu da bi se vaše telo hidriralo i time pokrenuo metabolizam.

Udaljite alarm

Ukoliko su vam sat ili telefon blizu ruke, vrlo lako ćete ga pomeriti za dodatnih pet minuta. Zato postavite uređaj dalje od kreveta kako biste morali da ustanete i ugasite ga.

Podignite roletne

Sunčeva svetlost ujutro može biti frustrirajuća, ali to je upozorenje da je vreme za buđenje. Zato uklonite paravane i roletne. Druga opcija je i da kupite sat koji svetli kada alarm zvoni.

I još…

Na Domino magazinu pročitajte i druge trikove za brže ustajanje iz kreveta!

 

 

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.