Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Štark arena: Brajan Feri u Beogradu
Brajan Feri u Beogradu (foto: Metju Beker)
Brajan Feri u Beogradu (foto: Metju Beker)

Štark arena: Brajan Feri u Beogradu

U Štark areni, 7. septembra 2018, nastupiće britanska muzička legenda – Brajan Feri – u okviru evropske turneje.

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoriji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.

Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, objavio je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Brajan Feri sa klasicima…

Šarmer za sve generacije, Brajan Feri, 7. septembra u Štark Areni izvešće klasične hitove iz solo repertoara i diskografije grupe Roxy Music, među kojima su „Let’s Stick Together“, „Slave to Love“, „Don’t Stop The Dance“, „Kiss and Tell“, „Love Is The Drug“, „These Foolish Things“, „Price of Love“, „I Put a Spell on You“ i mnoge druge.

Brajan Feri (Bryan Ferry) je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnim odnosom prema staroj rokenrol eri iz 50-ih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma, među kojima su Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League i drugi.

Ulaznice za koncert Brajana Ferija su od 16. marta u prodaji i mogu se kupiti po cenama od 3300, 3500, 3700 i 4490 dinara na blagajnama Arene, Bilet centra, Eventima kao i putem interneta. (danubeogradu.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=J4CyLMSZoRo

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.