Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (19. april 2018)
Novi filmovi (19. april 2018): Poslednja želja
Novi filmovi (19. april 2018): Poslednja želja

Novi filmovi (19. april 2018)

Poslednja želja„, „Incident u zemlji duhova„, „Cvrle, nikad ne letiš sam„, „Telma„, „Zver“ – to su novi filmovi u bioskopima od 19. aprila 2018. godine.

Komediju „Neće moći ove noćipredstavili smo prošle nedelje, a u pojedinim bioskopima prikazivaće se film „Žaba„. U sredu, 25. aprila, premijerno će biti prikazan film „Osvetnici: Rat beskraja„.

Poslednja želja

https://www.youtube.com/watch?v=MLZ9sSISHz0

Ovo je povratak Brusa Vilisa u rimejku filma „Poslednja želja“ iz 1974. godine, nastalog po istomenom romanu Brajana Garfilda.

Dr Pol Kersi je hirurg koji svakodnevno gleda posledice nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i ćerka koje su bile žrtve napada u njihovoj kući.

Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Kada anonimni ubica kriminalaca počne da privlači medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili ljuti osvetnik.

Originalni naslov: Death Wish. Dužina trajanja filma: 107 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, drama. Uloge: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris. Reditelj: Eli Roth.

Incident u zemlji duhova

Novi filmovi: Incident u zemlji duhova

Majka dvoje dece nasledila je kuću svoje tetke. Već prve noći u novoj kući majka se suočava s ubojitim uljezima i bori se za živote svojih ćerki.

Šesnaest godina kasnije kada se ćerke opet okupe u toj kući stvari postaju još čudnije.

Originalni naslov: Ghostland. Dužina trajanja filma: 91 minut. Države i godina proizvodnje: Kanada, Francuska / 2018. Žanr: horor. Uloge: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Mylène Farmer, Emilia Jones. Reditelj: Pascal Laugier.

Cvrle, nikad ne letiš sam

Novi filmovi: Cvrle, nikad ne letiš sam

Ovo je dirljiva priča o avanturi koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve.

Cvrle mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Ptić kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i novi prijatelji.

Originalni naslov: Ploey – you never fly alone. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: Island / 2018. Žanr: animirani. Film je sinhronizovan na srpski. Reditelj: Árni Ásgeirsson.

Telma

Novi filmovi: Telma

Film „Telma“, norveškog reditelja Joahima Trira, predstavlja kombinaciju horora i erotskog trilera koji istražuje temu odrastanja.

Junakinja Telma po prvi put se odvaja od roditelja i odlazi u Oslo da bi studirala biologiju. Zaljubljuje se u svoju koleginicu Anju i shvata da emotivne i seksualne impulse prate napadi slični epileptičkim napadima, kao i to da snagom svojih misli može da utiče na dešavanja u realnom životu. Jednog dana Anja nestane.

Pored natprirodnih iznenadnih scena, film istražuje Telminu borbu sa njenom privlačnošču prema ženama, dok pokušava da ispuni zahteve svojih konzervativnih hrišćanskih roditelja. Film tako otvara čitav niz pitanja od postojanja boga i determinizma do preispitivanja morala, krivice, relacija roditelj-dete, itd.

Originalni naslov: Thelma. Dužina trajanja filma: 116 minuta. Država i godina proizvodnje: Norveška / 2017. Žanr: naučna-fantastika, triler. Uloge: Eili Harboe, Kaya Wilkins, Henrik Rafaelsen, Ellen Dorrit Petersen, Grethe Eltervåg. Reditelj: Joachim Trier.

Zver

Novi filmovi: Zver

Po uzoru na čuveni filmski serijal „Sumrak saga“, „Zver“ je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva.

Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatvorenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu.

U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba.

Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi…

Originalni naslov: Wildling. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: fantazija, horor. Uloge: Liv Tyler, Bel Powley, Brad Dourif, Collin Kelly-Sordelet, James Le Gros, Mike Faist. Reditelj: Fritz Böhm.

Žaba

Novi filmovi: Žaba

Berberin i bivši vojnik Zeko, koji pati od post-traumatskog stresnog poremećaja, poziva svog brata i svog prijatelja na muslimanski praznik Ramazanski bajram.

Kad shvati da njegov brat, kockar i alkoholičar, nema nameru da se promeni, pokušava da ga primora na to. Nailazeći na neočekivano ponašanje, Zeko postepeno počinje da gubi tlo pod nogama.

Film je premijerno u Srbiji prikazan na ovogodišnjem FEST-u.

Originalni naslov: Žaba. Dužina trajanja filma: 78 minuta. Države i godina proizvodnje: BiH, Srbija, Makedonija, Slovenija, Hrvatska / 2017. Žanr: drama. Uloge: Emir Hadžihafizbegović, Aleksandar Seksan, Mirsad Tuka. Reditelj: Elmir Jukić.

Osvetnici: Rat beskraja

Novi filmovi: Osvetnici: Rat beskraja

Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma.

Originalni naslov: Avengers: Infinity War. Dužina trajanja filma: 156 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, SF. Uloge: Robert Downey Jr, Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman. Režija: Anthony Russo, Joe Russo.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.