Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Akcije » Dan zdravih navika – Svi na vagu
Dan zdravih navika - Svi na vagu
Dan zdravih navika - Svi na vagu

Dan zdravih navika – Svi na vagu

U utorak, 29. maja od 10.00 do 20.00, biće organizovan Dan zdravih navika – Svi na vagu na trgu ispred GO Zvezdara i UK „Vuk Karadžić“.

Događaj je prvobitno bio najavljen za 15. maj ali je odložen zbog loših vremenskih uslova.

Sedmu manifestaciju Dan zdravih navika – Svi na vagu otvara Milka Raičević, nutricionista i osnivač Udruženja „Svi na vagu“, a u ime domaćina prisutne će pozdraviti predsednik Opštine Zvezdara Miloš Ignjatović i direktor Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ Svetislav Bule Goncić.Za dž

Edit Makedonska, prva violina koncert-majstor orkestra opere Narodnog pozorišta u Beogradu, muzičkom numerom najaviće kulturno-umetnički i sportski program, koji će se odvijati tokom celog dana.

„Besplatno zdravlje“ na Dan zdravih navika

Posetioce očekuju besplatna merenja na specijalnim vagama na kojima mogu da se dobiju podaci o BMI (Bodi mas indeks), masnoćama u krvi i drugim parametrima važnim za zdravlje, besplatna kontrola šećera u krvi, besplatno određivanje vitaminsko-mineralnog statusa…

Posle merenja, svaki posetilac koji to želi imaće i kraću konsultaciju sa nutricionistima.

Biće prilike da se posetioci upoznaju i sa zdravim proizvodima, zdravom hranom, zdravim stilovima života – sa svim onim što im može pomoći da promene loše navike i krenu putevima zdravlja.

Tokom kulturno-umetničkog i sportskog programa predstavljaće se naizmenično sportski, plesni i drugi klubovi i škole sa svojim aktivnostima: Školica malih balerina Drine Pešić, školski tim ritmičke gimnastike, Aikido klub „Samuraj“, Tai či klub „Hua Kang – Đerđi Samardžija“, Salsa klub „Fiesta“, Plesni klub „Aurora“…  (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Dragan Krstic

    Najavili ste pa otkazali. Ocigledno je da ste vrlo neozbiljni. Sram vas bilo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.