Naslovna » Izlasci » Akcije » Dan zdravih navika – Svi na vagu
Dan zdravih navika - Svi na vagu
Dan zdravih navika - Svi na vagu

Dan zdravih navika – Svi na vagu

U utorak, 29. maja od 10.00 do 20.00, biće organizovan Dan zdravih navika – Svi na vagu na trgu ispred GO Zvezdara i UK „Vuk Karadžić“.

Događaj je prvobitno bio najavljen za 15. maj ali je odložen zbog loših vremenskih uslova.

Sedmu manifestaciju Dan zdravih navika – Svi na vagu otvara Milka Raičević, nutricionista i osnivač Udruženja „Svi na vagu“, a u ime domaćina prisutne će pozdraviti predsednik Opštine Zvezdara Miloš Ignjatović i direktor Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ Svetislav Bule Goncić.Za dž

Edit Makedonska, prva violina koncert-majstor orkestra opere Narodnog pozorišta u Beogradu, muzičkom numerom najaviće kulturno-umetnički i sportski program, koji će se odvijati tokom celog dana.

„Besplatno zdravlje“ na Dan zdravih navika

Posetioce očekuju besplatna merenja na specijalnim vagama na kojima mogu da se dobiju podaci o BMI (Bodi mas indeks), masnoćama u krvi i drugim parametrima važnim za zdravlje, besplatna kontrola šećera u krvi, besplatno određivanje vitaminsko-mineralnog statusa…

Posle merenja, svaki posetilac koji to želi imaće i kraću konsultaciju sa nutricionistima.

Biće prilike da se posetioci upoznaju i sa zdravim proizvodima, zdravom hranom, zdravim stilovima života – sa svim onim što im može pomoći da promene loše navike i krenu putevima zdravlja.

Tokom kulturno-umetničkog i sportskog programa predstavljaće se naizmenično sportski, plesni i drugi klubovi i škole sa svojim aktivnostima: Školica malih balerina Drine Pešić, školski tim ritmičke gimnastike, Aikido klub „Samuraj“, Tai či klub „Hua Kang – Đerđi Samardžija“, Salsa klub „Fiesta“, Plesni klub „Aurora“…  (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Najavili ste pa otkazali. Ocigledno je da ste vrlo neozbiljni. Sram vas bilo