Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (3. maj 2018)
Novi filmovi (3. maj 2018): Baš sam lepa
Novi filmovi (3. maj 2018): Baš sam lepa

Novi filmovi (3. maj 2018)

Baš sam lepa„, „Neverovatna priča o džinovskoj kruški„, „Svakog dana„, „Ukradena princeza“ – to su novi filmovi u bioskopima od 3. maja 2018. godine.

Film „Izvan granica realnosti“ predstavili smo prošle nedelje, a u centru pažnje je festival BELDOCS 2018.

Baš sam lepa

https://youtu.be/BFk6G5xpWUI

Obična mlada žena Rene Benet svakodnevno se bori s osećajem nesigurnosti i manjkom samopouzdanja.

Njena obična priča postaje nesvakidašnja kada joj povreda glave promeni život na potpuno neobičan način.

Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje.

Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

Originalni naslov: I Feel Pretty. Dužina trajanja filma: 109 minuta. Država i godina: SAD / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Amy Schumer, Michelle Williams, Aidy Bryant, Busy Philipps, Tom Hopper. Reditelji: Abby Kohn, Marc Silverstein.

Neverovatna priča o džinovskoj kruški

Novi filmovi: Neverovatna priča o džinovskoj kruški

Ovaj animirani film je snimljen po istoimenoj dečijoj slikovnici.

Najveće avanture dolaze neočekivano. Najbolji prijatelji, slon Sebastijan i mačka Miću, žive u mirnom primorskom mestu Suncogradu. Svi žive srećno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Džejbi ne nestane!

Pecajući, Miću „hvata“ bocu sa porukom od Džejbija, koji piše da je zaglavio na Tajanstvenom ostrvu i da treba da ga spasu. U boci se nalazi i semenka – iz koje, kad je posade, izraste džinovska kruška!

Od kruške su napravili brod u kome Sebastijan, Miću i otkačeni profesor Glukoza kreću u opasnu avanturu gde se sreću sa gusarima, morskim zmajem i znatiželjnim duhovima. Svu hrabrost koju su imali su skoro potrošili, ali ipak ništa ne može sprečiti najbolje prijatelje da pronađu Tajanstveno ostrvo i vrate se kući s Džejbijem.

Originalni naslov: The Incredible Story of the Giant Pear. Dužina trajanja filma: 80 minuta. Država i godina proizvodnje: Danska / 2017. Žanr: animirani. Sinhronizacija: Zorana Bečić, Ivana Popović, Bora Nenić, Igor Damjanović, Bojan Lazarov. Reditelji: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam.

Svakog dana

Novi filmovi: Svakog dana

Na osnovu hvaljenog bestselera Dejvida Levitana, snimljen je film o Rijanon, 16-godišnjoj devojci koja se zaljubljuje u tajanstvenu dušu po imenu „A“ koja svakoga dana naseljava drugo telo.

Osećajući jedinstvenu povezanost, Rijanon i A pokušavaju da se pronađu svakoga dana ne znajući šta ili koga će im doneti sledeći dan. Što se više zaljubljuju, to su svesniji koliko je teško voleti nekoga ko je svaka 24 sata druga osoba, pa im ne preostaje ništa drugo nego da se suoče sa najtežom odlukom koju neko od njih mora da donese…

Originalni naslov: Every Day. Dužina trajanja filma: 97 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: drama, romantični/ljubavni. Uloge: Angourie Rice, Justice Smith, Owen Teague, Maria Bello, Debby Ryan. Reditelj: Michael Sucsy.

Ukradena princeza

Novi filmovi: Ukradena princeza

Izgubljeni umetnik Ruslan mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći.

Međutim, njihova sreća nije dugo trajala.

Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom da bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Originalni naslov: Stolen Princess. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: Ukrajina / 2017. Žanr: animirani, fantazija, komedija. Sinhronizacija: Bojan Perić, Tamara Dragićević, Uroš Jovičić, Marko Marković, Nikola Vujović. Reditelj: Oleh Malamuzh.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.